(81-74) Bon partit sense premi a París

(81-74) Bon partit sense premi a París 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra no ha fet un partit per perdre avui a París. Ni l’ha pensat així ni després l’ha traslladat a la pista així. En els esports en què l’empat és possible possiblement avui el partit hagués tingut molts números s’acaba en taules. Però això és bàsquet i avui els tricolors visitaven una pista on els locals només han cedit una derrota aquesta temporada i aquesta inèrcia s’ha acabat notant. El Bolougne Metropolitans 92 s’ha imposat per 81-74 definint el partit a cop de cistelles de molt mèrit en la segona part. Quan el joc s’equilibra. Quan els dos equips han mostrat les cartes i sembla complicat que algú agafi avantatge, surt el talent a passejar per resoldre les coses. O la sort convertida en inspiració. El MoraBanc avui, posats a buscar una pega al partit de l’equip, ha tingut massa pèrdues de pilota, algunes en moments importants. Dit d’una altra manera, per guanyar en una pista com aquesta s’ha de fer més, tot i haver fet molt, s’ha de fer més.

La partida d’escacs entre Ibon Navarro i el seleccionador francès Vincent Collet ha començat amb vigilància mútua i un primer quart tímid que ha acabat amb 18-20. En el segon quart s’ha vist el millor moment tricolor. Amb molt bona defensa i amb contribució de molts jugadors en atac, el joc dels d’Ibon Navarro ha estat molt sòlid. El 24-34 ha alertat els locals que es podien posar en un embolic si no pujaven les seves revolucions. El 35-40 del descans era poc avantatge pel mèrit del MoraBanc que controlava molt bé el joc a camp obert dels francesos. El tercer quart ha arrencat bé i el tema s’ha estirat fins el 35-44. I aquí és els locals han pujat molt la seva intensitat defensiva i on han iniciat també un idili amb la línia de tres punts que els ha durat fins el final. Cummings i Hunter són jugadors top de l’Eurocup i s’han dedicat a demostrar-ho sent decisius avui. Tot i patir, el MoraBanc s’ha arrapat al partit I ha anat sobrevivint amb molt bons moments en un darrer quart espectacular. Un triple de Crawford ha posat el 64-65 però des d’aquest moment i fins el final els locals han dominat el partit i l’han acabat guanyant de 7 punts, que és una diferència , molt exagerada tal i com ha anat el partit. Tres jugadors han estat a molt alt nivell avui. Moussa ha valorat 16 amb 6 punts i 8 rebots, Crawford ha fet 15 punts i Oriol Paulí ha valorat 15 amb 10 punts i 5 rebots. L’equip torna demà de Paris. El cap de setmana vinent no hi ha lliga per nadal.