(81-76) Una altra més a la saca europea

(81-76) Una altra més a la saca europea 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La vida europea li va bé tirant a molt bé al MoraBanc Andorra que suma 5 victòries en les 7 primeres jornades de la Regular Season Eurocup i que s’està mostant sòlid en aquest inici de competició- I el més important està intractable a casa, on ha guanyat els 4 partits que ha jugat. La víctima avui ha estat el Lietkabelis Panevezys que ha caigut a la Bombonera per 81-76 en un partit que ha acabat amb un final un pel agredolç pels d’Ibon Navarro. La primera part ha estat excel·lent i s’ha vist la millor versió dels tricolors, la dels darrers partits a casa. Exceptuant una arrencada amb alguns dubtes el MoraBanc després ha volat amb una gran defensa i molt encert de tres. El Lietkabelis tot i posar-hi, tal i com se sabia, molta perseverança es veía totalment superat i al descans cedia per 53-37. Les sensacions eren molt bones i més d’un espectador ja es fregava les mans amb una nova exhibició en el segon temps i marxant cap a casa amb hamburguesa de regal gentilesa de Pyrénées/Mc Donalds. Però el segon temps la cosa ha canviat. Ja sigui per les cames i els pulmons dels lituans (que sembla que podrien tornar a casa corrent i no en avió) o perquè s’ha anat pansint l’energia local i amb ella la inspiració i amb ella la concentració però el partit s’ha anat equilibrant. Mica en mica. Sense cap estridència però la sensació era que les coses cada cop costaven més els d’Ibon Navarro. I el darrer quart, d’aquí la sensació agredolça, ha estat clarament dolent en clau tricolor. Diumenge l’equip va rebre un cop dur a Lugo i avui just 48 hores després amb viatge pel mig ja tocava tornar a estar al 100%. Potser en el darrer quart han faltat cames, el que és un fet és que ja en el darrer minut, els lituans (què son molt pesats i constants) s’han posat a només tres punts acreditant que feina una setmana havien desmuntat un equipàs com el Joventut. Hannah (que ha valorat 21 amb 12 punts i 4 assistències) ha tancat el partit des del tir lliure però la sensació és que el Lietkabelis s’ho hagués endut amb un parell de minuts més de joc. Però fora de l’NBA els partits duren 40 minuts i aquest d’avui, atenent a la feina feta durant 30 minuts pel MoraBanc Andorra, s’ha quedat justament a la Bombonera. A més, amb una mica de tensió les victòries sempre saben millor. 5 victòries i 2 derrotes a Europa. Dissabte a les 20h45, darrer partit del 2021 a Andorra amb la visita del Casademont Saragossa. Un partit important per seguir protegint la BMB, que darrerament està molt consistent.