(81-85) (1-1) Doncs tocarà tornar a guanyar al Palau

(81-85) (1-1) Doncs tocarà tornar a guanyar al Palau 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

No ha pogut ser. El MoraBanc Andorra ha perdut aquesta nit a la BMB amb l’FC Barcelona Lassa per 81-85 en un d’aquells partits clàssics de playoff farcits de tensió i alternatives. Ha faltat ben poc, de fet els tricolors han fet moltes coses bé per poder guanyar el partit i eliminar el gegant blaugrana però al final, en el cara o creu, els de Pesic han fet una mica més. No molt però suficient com per poder dir que no és injusta la seva victòria, La sèrie torna a Barcelona on divendres els dos equips es tornen a enfrontar a les 19h45 (Tv per Movistar Deportes 1). La sensació hores d’ara és d’esgotament però els jugadors no tindran massa temps per llepar-se les ferides, demà entrenament i viatge cap a Barcelona.

El partit ha començat bé pels de Peñarroya i han anat acumulant avantatges en una Bombonera embogida. Albicy ha estat el guia de les operacions i ha estat qui ha portat el timó durant tot el partit, ha acabat amb 22 punts i 19 de valoració. El MoraBanc dominava el joc i el marcador però tot plegat feia l’efecte que anava molt de pressa. El Barça ha arribat a estar 11 sota en el segon quart però els de Pesic han tingut una virtut, esperar. La cridòria ensordidora era més pròpia del final del partit que del primer temps, i el 42.-42 amb que s’arribava al descans aconseguia encalmar la Bombonera. Tomic era en aquells moments i ho ha estat fins el final el pilar indiscutible del joc visitant. El pivot croat ha acabat amb 31 de valoració amb 19 punts i 6 rebots. Tomic ha dominat però els seus secundaris son jugadors de luxe: Pau Ribas, Heurtel, Koponen, Hanga, Moerman…I de la ma d’aquest potencial han arribat els 10 punts de diferència en el tercer quart que han fet travessar per més dubtes els tricolors. L’electrònic s’ha posat 50-60. I en aquell moment el Barça ha volugt donar el cop de gràcia i no ha pogut. El MoraBanc , amb Moussa de catalitzador, s’ha agafat fort al partit i al final del tercer quart les coses estaven 63-64. Tot per decidir. A l’arrencada del darrer període en dues ocasions el MoraBanc ha tingut la iniciativa, 72-69 i 74-71. Un altre cop la BMB cremava però ha faltat màgia. Encert de fora. Algun cop de geni d’algun dels molts jugadors amb talent dels tricolors. Per contra s’ha de dir que tot el que ha faltat d’inspiració s’ha posat de treball i de fe, però contra un Barça que lluita per la supervivència això acostuma a no ser suficient.

Divendres més, i qui sap si millor, la gràcia d’aquets esport tant meravellós és que tot pot passar perquè el partit no s’ha jugat encara. El d’avui sí i l’ha guanyat el Barça.