(81-91) Precastanyada amarga a la BMB

(81-91) Precastanyada amarga a la BMB 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Venia el líder del grup i quan ha acabat el partit ha marxat el líder del grup. El Promitheas Patras ha conquistat (son els primers aquesta temporada) justament la Bombonera per 81-91 oferint un repertori variat de les armes que es preveia afegint un encert cruel des del triple (n’han fet 16) que ha acabat minant un MoraBanc que no ha fet un partit desastrós però que ha estat massa irregular per derrotar un equip enratxat com aquest. Els grecs s’han vist 11 a sota a l’arrencada del tercer quart i lluny de posar-se nerviosos s’han agafat ben fort a la seva convicció, al seu estil i, tot s’ha de dir, al seu nivell des dels 6.75 per eixugar primer l’avantatge i per després posar-se a manar. I aquest ha estat el moment clau del partit. Quan s’ha passat del 50-39 en l’electrònic al 62-65 amb què quasi s’arriba al minut 30. Al final ha estat 64-65 el tercer quart però en aquí s’ha cuinat la victòria visitant, els grecs s’han vist pletòrics de confiança i els tricolors han vist com els anava desapareixent. La derrota no és ni molt menys decisiva però obliga a estar mil per cent alerta els d’Ibon Navarro en el que queda de competició per poder classificar-se pel Top16 que al final és l’objectiu d’aquesta Regular Season.

La primera part ha estat molt bonica. Ha acabat 43-39 però es pot dir alt i clar que els dos equips s’han intercanviat i resistit cops bonics. El públic ha vibrat i, a més, per marge estret però hi havia victòria local. En el segon temps, amb una gran defensa sobre el perímetre tricolor i un molt bon moviment i cura de la pilota, el Promitheas s’ha acabat convertint en un mal de queixals pel MoraBanc. I un mal de queixals que en una nit de precastanyada no ha trobat moscatell a mà per esvair-.se. En la primera part s’ha produït una notícia que ha fet mal l’equip, i més tal i com ha anat el partit. David Jelínek ha caigut lesionat a les costelles per un fort impacte i ja no ha jugat més (demà li faran proves). Aquesta baixa s’ha notat molt en trams del segon temps en què la defensa ha collat molt els tiradors locals, i en aquest apartat la metralleta txeca és clau. A més Walker no ha tingut el seu dia i avui no tenir els dos ha estat un llast massa pesant. La valoració final d’un equip i un altre (fins i tot pels que pensen que mirar això pot ser trampós) no deixa lloc a cap dubte. 79 pel MoraBanc i 95 pel Patras.

El màxim anotador avui ha estat Massenat amb 18 punts i també el més valorat amb 13, empatant en aquest apartat amb Musli que ha fet 11 punts i ha agafat 4 rebots. Moussa ha fet 12 punts i ha agafat 6 rebots.

La vida continua. I intensament pel MoraBanc perquè dissabte ve el Múrcia i dimarts el Mònaco. I la derrota d’avui no ha d’implicar res per aquests dos partits. Cal regenerar ràpid les energies.