(83-77) VIUS!!!

(83-77) VIUS!!! 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Suant, patint i deixant-ho tot a la pista el MoraBanc Andorra ha sumat la segona victòria a l’Eurocup aquesta nit contra el Fiat Torino per 83-77. Els 6 punts de diferència son d’or perquè permeten que els tricolors puguin seguir somiant amb la classificació per la segona fase. L’objectiu era guanyar per 7 però no havent-ho aconseguit els 6 punts permeten mantenir oberta la batalla. I precisament batalla és el que hi ha hagut al parquet. Un partit tens i ple d’emoció i de nivell físic que al final ha caigut merescudament del costat dels de Peñarroya, els que més han dominat i els que han comandat gairebé sempre el marcador. Ha estat un partit de posar mans, ferragós, difícil de jugar i on s’ha vist massa els àrbitres. Per culpa d’ells o dels jugadors que potser no han ajudat gaire però sigui com sigui els artistes han de ser els jugadors i en trams del partit, uns quants, ha semblat que la pauta la marcaven els tres homes equipats amb xiulet. Sigui com sigui, els dos conjunts, podrien fer un plec de greuges de decisions arbitrals. La darrera decisió, una tècnica al Fiat Torino, ha acabat sent decisiva perquè el tir lliure de Blazic ha posat els 6 punts de diferència que igualen l’average particular. Per contra i amb el MoraBanc 14 punts a sobre en el tercer quart, una antiesportiva molt polèmica amb tècnica incorporada ha fet girar per complet la dinàmica del matx i l’ha acabat per equilibrar. Molts nervis en definitiva, tants que per moments han ofegat una mica el bàsquet. A nivell individual, Jaime Fernández ha tornat a tirar del carro i de quina manera amb 19 punts i 22 de valoració. Però com sempre que les coses es compliquen ha vingut el germà gran a arreglar les coses. 26 punts de valoració per Oliver Stevic amb 16 punts i 8 rebots. Els visitants s’han sostingut amb el trio Patterson, Vujacic i Garret.

El partit ha estat metal·lúrgic en tot moment excepte els moments brillants en què el MoraBanc ha gaudit jugant. 15-14 el primer quart, 42-31 el descans i 62-59 fins arribar al 83-77 final que deixa les espases ben enlairades entre els dos conjunts en la lluita per la classificació per la següent ronda.

El MoraBanc Andorra juga dissabte a la pista del Gipuzkoa en lliga i dimecres vinent rep (20h) el Cedevita Zagreb a la Bombonera. Continua l’aventura europea…

Close Cart
Back to top