(84-75) Adéu al somni europeu

(84-75) Adéu al somni europeu 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha dit adéu a tota possibilitat matemàtica per classificar-se als play-offs de l’Eurocup. Una nova derrota, la quarta en quatre partits, avui visitant l’Unicaja, acaba amb les aspiracions del nostre equip a la competició europea. L’equip d’Ibon Navarro ha cedit per 84-75 en un partit decidit en el darrer quart.

La il·lusió, en tot cas, començava a créixer al final del segon quart, amb un parcial de 22-27 que escurçava la diferència global a un punt (43-42), davant un rival que havia començat el partit responent a la seva condició de favorit (21-15 en el primer quart). El tercer quart mantenia vives les opcions amb un gran encert ofensiu, que posava el marcador en 59-61 a favor del MoraBanc. Dejan Todorovic consolidava la seva producció de triples que, finalment, l’han convertit en el millor anotador del nostre equip (20 punts).

L’Unicaja ha aconseguit capgirar el partit a l’últim quart, amb solidesa defensiva i amb jugadors com Rubén Guerrero i Alberto Díaz segellant una jornada prolífica. Al MoraBanc, Martin Krampelj ha acabat el partit amb la millor valoració (16).

Sembla molt dura la sentència al Morabanc al Top 16 de l’Eurocup, amb quatre derrotes en igual nombre de partits, i sense la possibilitat de revalidar les semifinals de l’any passat. I és que els tricolors han tingut opcions de guanyar els 4 partits que ha perdut. No obstant això, les opcions del nostre equip continuen intactes a altres reptes: amb la cinquena posició a la Lliga Endesa i la Copa del Rei a tocar, el MoraBanc Andorra encara té motius per mantenir el cap amunt i, sobretot, seguir somiant.