(84-95) Derrota justa contra Unicaja amb Shermadini de botxí

(84-95) Derrota justa contra Unicaja amb Shermadini de botxí 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha perdut avui amb l’Unicaja de Màlaga per 84-95 trencant així la ratxa de 4 victòries consecutives que va arrencar a la pista del Reial Madrid. Els homes d’Ibon Navarro han perdut justament amb un equip que ha fet un gran partit. Els andalusos han estat ferms en defensa, agressius i han tingut molt encert en moments claus. Les situacions en què la tossudesa habitual del MoraBanc ha portat el partit al punt de poder decidir-se en un final ajustat eren resoltes sempre per accions de molt mèrit dels visitants. Cistelles al final de possessió n’hi ha hagut unes quantes. D’aquelles que sumen més de dos punts. I això ha anat apuntalant la moral dels de Luis Casimiro al mateix temps que portava els dubtes de visita als locals. El botxí ha estat l’Unicaja i la seva bona feina però si se li ha de posar un nom propi és Gio Shermadini. El pivot georgià ha acabat amnb 31 de valoració amb 17 punts i 10 rebots i un 100% d’encert en el tir (8 de 8). La baixa de Moussa, que ha mirat de jugar però no ha pogut pel dolor, s’ha notat en la defensa interior perquè a banda de Shermadini, Lessort ha acabat també amb 12 punts i una estadística immaculada en el tir. La màquina malaguenya ha rebut també la col·laboració dels dos directors de joc. Per una banda Roberts ha estat força bé amb 20 punts i per l’altra Jaime Fernández, molt xiulat pel públic, ha estat més apagat però ha repartit 8 assistències.

Molts noms propis del rival. Més de l’habitual en una crònica. Però avui son necessaris per explicar que la Bombonera l’ha conquerit un equip que ha fet més bàsquet. I això que les coses han començat molt bé. L’electrònic marcava un 17-10 en el primer quart. Fins que ha aparegut Shermadini i ha començat a carburar. A l’hora que Stevic i Whttignton s’anaven carregant de faltes. El primer quart ha acabat 20-22 i en el segon el ritme del joc era visitant però coincidint amb el primer bon moment defensiu el marcador s’ha arribat a capgirar (47-46) i ha semblat que la tendència podía canviar. Però ha estat un miratge. 47-48 al descans i en el segon temps la sensació permanent de remar contra corrent i de lluitar contra una força superior. El jugador tricolor més valorat avui ha estat MIchele Vitali amb 19 (10 punts i 6 rebots). Rafa Luz ha valorat 13 amb 7 punts, 5 rebots i 3 assistències. Stevic ha fet 12 punts i Whttignton 12 i Ennis ha estat el màxim anotador amb 15 punts.

El resum és que ha estat una derrota justa i que cal reciclar ràpid perquè dimarts a les 20h vé l’Estrella Roja en un partit absolutament determinant per definir el futur a Eurocup.