(86-64) Victòria contra el Saragossa i a pensar en el Madrid

(86-64) Victòria contra el Saragossa i a pensar en el Madrid 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Darrer partit de pretemporada i nova victòria pel MoraBanc Andorra. La víctima per 86-64 el Tecnyconta Saragossa, que ha sucumbit a la solidesa i varietat de repertori d’uns tricolors que tanquen els amistosos de preparació amb un balanç de sis victòries i una derrota. El més rellevant de la victòria que tanca la preparació és la sensació que, a banda d’elements de qualitat, les darreres setmanes han servit per començar a apuntalar la identitat d’un equip que ja il·lusiona i molt als seguidors que ja tenen ganes de tornar a omplir la Bombonera. El MoraBanc 17/18 s’ha mostrat com un equip llarg (tot i no tenir encara Burjanadze) i ha exhibit capacitat per mantenir un tren alt durant períodes llargs, amb intensitat i recursos en atac. També s’ha pogut veure que,en absència d’un far com Shermadini, la contribució ofensiva té una idea molt més global amb molts jugadors preparats en tot moment per prendre decisions i assumir responsabilitats. I més enllà d’això, i amb un nivell de rellevància molt destacat, està el fet de veure com els jugadors semblen haver connectat a nivell personal. Tot i fer poc que estan junts no es estrany veure com la banqueta s’aixeca sencera per aplaudir la bona acció d’un company que està en pista. D’acord, és pretemporada i el que s’ha vist fins ara no deixa de ser una lectura en diagonal del programa d’una llarga festa major, però s’ha de reconèixer que a mesura que vas llegint sembla que t’ho has de passar molt bé.

Avui el primer quart ha acabat 16-16 però ja s’ha vist que tret, d’un petit col·lapse en atac, els tricolors tenien més munició que els aragonesos. El segon quart, amb una gran defensa han canviat un marcador que havia arribat a capgirar-se (18-20) per un contundent 37-23 que ja ha marcat la línia del que vindria a continuació. Els de Peñarroya han posat un llistó que el Tecnyconta no ha pogut saltar en cap moment. Al descans 39-26, i a la sortida del segon temps ja s’ha començat a flirtejar amb diferències pròximes als 20 punts. Amb alguna fluctuació aquesta ha estat la dinàmica d’un partit que serveix per créixer de cara al fenomenal repte amb què començarà la lliga Endesa en 7 dies a la pista del Reial Madrid.

El màxim anotador ha estat Jaka Blazic amb 17 punts. Karnowski 12, Diagne 11 i Jaime 10 en una demostració de com s’ha repartit la feina en atac i tambè de com de protagonistes estan sent des del primer moment alguns dels nous fitxatges de l’equip.