(86-74) Triomf treballat contra el Càceres

(86-74) Triomf treballat contra el Càceres 1705 1138 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha sumat la seva quarta victòria en 4 partits i segueix líder de la Leb Or després de superar per 86-74 un Càceres combatiu que ha obligat els tricolors a arromangar-se per treure el partit. I aquest és un triomf valuós precisament per això. Per molt que l’equip miri d’aillar-se de debats i etiquetes, portar un +70 en els darrers dos partits pot confondre una mica. I avui, ja en el tercer quart, quan els visitants han tingut tirs lliures per capgirar (47-47)  el MoraBanc no passava per un moment gens agradable. L’avantatge tricolor a la primera part ha arribat a ser de 16 punts i, a més, oferint sensació de gran domini. Imagini, per tant, el lector d’aquesta crònica la intranquil·litat que generava aquesta marcador ja a la segona part. El Càceres, s’ha de dir, ha aconseguit girar la tendència endurint el partit i anotant cistelles de gran mèrit. Però els dos tirs lliures amb 47-47 no han entrat i just en aquell tram de partit els de Lezkano han parat un moment, han respirat i s’han posat a pensar el partit ben pensat i no només a seguir corrent munt i avall. Nacho i Schreiner, i no és gens estrany que sigui així, han estat els banderers d’aquest esforç per recuperar la tendència. I mica en mica el Càceres ha vist que no podia seguir el ritme que imposava el MoraBanc Andorra que, a més, té molts recursos en atac. Si bé els tricolors, un dia més, han tombat el partit quan s’han posat a defensar. Pel Càceres que portava molts minuts amb la cinquena marxa posada el criteri de Borg, la ratxa de Dee, la solidesa de Maric o la persistència de Czerapowicz han estat massa fugues d’aigua. I el darrer Quart ha estat bonic i intens perquè el públic, i avui n’hi havia molt a la Bombonera, ha vibrat precisament perquè ha vist perillar la victòria. La reacció ha estat excel·lent i molt coral, amb l’equip aconseguint un dia més donar la sensació de jugar com un equip a pesar de comptar amb moltes individualitats. La mala noticia avui és que Rafa Luz ha hagut de deixar el partit amb molèsties musculars. El MoraBanc Andorra ja pensa en  el partit de divendres vinent a la pista del Zunder Palència que també ha guanyat els 4 partits fins ara.