(86-81) Derrota a Sevilla per una mala primera part

(86-81) Derrota a Sevilla per una mala primera part 2560 1706 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota per 86-81 avui del MoraBanc Andorra a la pista del Coosur Betis en un partit que ha estat una muntanya russa d’emocions del més canviant i que des de la perspectiva tricolor s’ha escapat en una primera part fluixa i tova en què els locals han marxat 44-31 als vestidors. I el cert és que el MoraBanc ha tingut opcions reals d’endur-se la victòria però ha acabat protagonitzant l’ingrat paper de l’equip que fa la goma, que treballa però que acaba perdent. I és que cada cop que els tricolors s’acostaven, i ha passat més d’un cop, el Betis ha trobat sempre recursos per tornar a manar. És una seqüència que s’ha anat repetint durant el matx i que en la major part dels cops ha tingut un responsable, el base nordamericà AJ Slaughter que ha fet 27 punts i ha estat el botxí dels d’Ibon Navarro.

Anant a la pel·lícula del partit, no es pot dir que el MoraBanc hagi començat malament. 8-15 deia l’electrònic en l’arrencada. Però no ha estat la pauta. Un 13-0 ha canviat les coses de seguida i s’ha passat al 21-15. I des d’aleshores i fins el final ha manat el Betis. A estones bé i a estones patint però han estat sempre per davant. A la segona part, a còpia d’insistir, de més defensa i de més triples, el MoraBanc Andorra ha arribat a posar-se 73-70 i ha tingut fins i tot un triple per empatar. Tot aquest esforç no ha estat suficient i l’equip marxa de San Pablo amb la sensació d’haver pogut fer més. I sense haver pogut inaugurar el compte particular de victòries a fora. El millor avui dels tricolors ha estat Clevin Hannah amb 18 punts i 21 de valoració.

El MoraBanc Andorra jugarà ara tres partits seguits a casa. Dimecres contra Promitheas Patras, dissabte contra Ucam Múrcia i dimarts següent contra As Mònaco.