(86-89) El MoraBanc fa un gran esforç sense premi

(86-89) El MoraBanc fa un gran esforç sense premi 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Segona derrota en pocs dies a casa del MoraBanc Andorra. UCAM Múrcia s’ha endut un partit molt igualat per 86-89 després de 40 minuts d’alt voltatge i de molta energía per part dels dos equips. El Múrcia ha fet de Múrcia i ha jugat fort i al límit. Els murcians, a més, han comptat amb Askia Booker fent d’Askia Booker, és a dir absorvint bona part del joc del seu equip i anotant 33 punts. Per tant si el rival ha fet allò que es preveia, on ha estat la clau per explicar la derrota d’avui? Doncs el tècnic Ibon  Navarro hi ha explicat en roda de premsa, “en els petits detalls”. El MoraBanc ha remat molt i amb forta corrent en contra tota la segona part fins arribar a tenir una posició favorable per retenir la victòria però en els darrers dos minuts els visitants han estat millors i s’han trobat amb dos triples de Dino Radoncic (dos de dos) que han fet molt de mal. No es pot amagar que a banda de no anotar, algunes de les darreres possessions tricolors no s’han jugat gaire bé. I en un partit així, en el moment tens i decisiu qui té un punt més de clarividència guanya. El tema, per la moral dels homes d’Ibon Navarro, és aconseguir protegir i conservar les moltes coses bones que l’equip ha fet els darrers partits tot i no haver obtingut premi en cap d’ells. Per altra part, i buscant sentir empatia competitiva pel rival, després dels dos partits que se li havien escapat als visitants les darreres jornades avui potser els hi tocava que sortís cara.

El partit ha estat elèctric des del primer instant i el públic l’ha gaudit al cent per cent, tant que quan al final s’ha escapat la decepció ha estat proporcional a l’energia invertida per ajudar l’equip. Avui s’ha de dir que la Bombonera ha lluït com en les grans ocasions. L’evolució dels parcials indica les alternatives que hi ha hagut i com els dos equips han arribat al final amb un compte de mèrits prou ampli com per merèixer la victòria. 14-10, 21-18, 26-26, 37-43, 46-52, 63-66, 74-76 i 86-89. La reacció dels d’Ibon Navarro en el tercer i darrer període ha estat vibrant. Pujant línies defensives, robant pilotes i posant l’ànima en cada pilota. Però lamentablement, tota aquesta despesa d’energia, ha acabat sense donar cap rèdit. I això pot generar frustració, per aquí possiblement arrenqui la feina de preparació dels següents partits. L’abric de la Bombonera augurava una bona setmana i no ha estat així. Però la vida continua. El millor jugador avui ha estat Moussa, que ha fet 21 punts i ha valorat 24.

I el cert és que la teràpia de reconstrucció ha de ser ràpida per força perquè dimarts arriba un rival duríssim com el Mònaco a l’Eurocup.