(88-104) El mal inici acaba condemnant l’equip

(88-104) El mal inici acaba condemnant l’equip 2560 1556 BC Morabanc Andorra (web oficial)

0-2 i amb dues derrotes per 16 punts de diferència, el MoraBanc Andorra està clar que no està on volia després de dos partits en aquesta fase final excepcional de la Lliga Endesa a València. La derrota d’avui per 88-104 amb l’Herbalife Gran Canària pot estar subjecta a diverses radiografies i totes acabaran passant d’una manera o una altra per la situació de l’equip que ha arribat a aquest torneig molt justet per les baixes en el joc interior. Però, tot i ser un atenuant important, les absències no poden explicar per complet el molt mal inici de partit dels d’Ibon Navarro que s’han vist desbordats per la intensitat del Gran Canària. El partit ha començat amb un 0-10 i durant el primer temps la diferència s’ha arribat a estabilitzar en alguns minuts a l’entorn dels 20 punts. Al descans 37-52. En el segon quart i fins el final, l’equip s’ha posat a remar però sempre ha arrossegat la pesada pedra d’aquest mal inici. Tampoc seria just deixar de comentar que la diferència de faltes xiulades a un i altre conjunt ha arribat a generar frustració entre els jugadors tricolors quan han intentat equilibrar la balança de joc físic que des de l’inici han imposat els canaris. Al final del partit el Granca ha llançat 35 tirs lliures per 18 de MoraBanc. Pero tot i així, la capacitat de l’equip per creure que es podia revertir la situació s’ha mantingut fins el punt d’ajustar les coses i posar-se a només 4 punts, 78-82 faltant 6 minuts pel final. I, això sí que és cert, des d’aquest moment i fins el final el parcial ha estat clarament pel Gran Canària amb un 10-22. I subratllem aquest parcial final perquè s’assembla molt al que va passar contra València fa dos dies i acaba alletjant molt el resultat final. Massa potser per la lluita mostrada per l’equip. Un altre apunt per resumir el partit. Herbalife ha jugat amb habilitat i paciència per subratllar la seva superioritat en el joc interior. Els de Katsikaris han guanyat els tres partits que han jugat contra el MoraBanc aquesta temporada.

Després de dues jornades la situació no és bona però és clara. Les opcions de semifinals son molt remotes i, en canvi, les opcions d’intentar acabar amb bon sabor de boca continuen completament obertes perquè queden tres partits per jugar. El primer en dos dies a les 21h30 contra Casademont Saragossa. Els millors jugadors avui ha estat Hannah amb 14 punts, Jelinek i Senglin n’han fet 13.