(89-73) Exhibició contra un dels transatlàntics de la lliga Endesa

(89-73) Exhibició contra un dels transatlàntics de la lliga Endesa 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Quina gran tarda avui a la Bombonera. El MoraBanc Andorra ha saludat l’arribada del fred al país amb una actuació ben calenta i intensa que ha acabat desfent un autèntic transatlàntic de la lliga com Unicaja de Màlaga per un concluent 89-73. L’equip d’Ibon Navarro s’ha sobreposat a la baixa de Tyson i a les molèsties de Moussa que ha acabat entrant en el partit però li ha costat gràcies a una defensa d’aquelles que s’acaba convertint en un mal de queixals pel rival. Els tricolors han demostrat en tot moment portar el partit molt ben preparat preveient els moviments del rival fins privar-lo en la recta final de l’essència física que el converteix en un equip molt perillós. Cames i mans treballaven unides i el jugador que entrava recitava la lliço igual que el que s’asseia. I en atac es torna a confirmar que aquest equip ataca millor quan defensa bé. És una retroalimentació permanent que nodreix la identitat de l’equip i que fa que, especialment a casa, sigui molt difícil pels equips visitants trobar una bona rèplica a aquest nivell. Ibon Navarro porta predicant aquest discurs des de l’estiu i s’ha de reconèixer que les coses no sempre giren rodones però ara, amb 4 victòries consecutives, no es pot negar que sembla haver-se tocat la tecla correcta.

El partit ha arrencat amb avantatges locals però hi ha hagut reacció andalusa comandada per Jaime Fernández, que ha tornat a ser xiulat pels aficionats. Al final del primer quart un 15-17 anunciava que les coses farien pujada. A l’inici del segon quart Unicaja s’ha mantingut un parell de minuts per davant. I fins aquí. Un cop el MoraBanc ha ajustat les peces la màquina s’ha posat a treballar i Unicaja el que ha anat oferint és resistència però sempre a remolc. Hannah segueix de dolç, Musli ha estat realment bé, Massenat ha ajudat, Senglin ha estat espectacular i Moussa ha acabat per sumar-se a la festa. I els secundaris com Llovet, Walker o Todorovic han aportat molta consistència. Al descans 42-34. Al final del tercer quart 68-58 i el quart ja ha estat un autèntic festival. És cert que Unicaja no ha donat la bandera blanca fins els darrers 5 minuts però la impressió ha estat en tot moment que el partit tenia un amo. I així ha estat.

Els més valorats avui han estat Clevin Hannah (17 punts I 4 assistències) i Jeremy Senglin (15 punts I 3 rebots) amb 16. Han valorat 13 Musli i Moussa. Massenat ha fet 13 punts.

Això no para. Dimecres un altre partidàs. La Virtus de Bolonya visita la Bombonera.