(90-93) Derrota contra Saragossa per tancar la pretemporada

(90-93) Derrota contra Saragossa per tancar la pretemporada 1170 570 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La pretemporada, quant als amistosos, ha acabat avui a Balaguer amb un partit que ha acabat amb derrota del MoraBanc Andorra per 90-93 contra el Casademont Saragossa en un partit farcit d’alternatives.

Com se sol dir en aquests casos, l’estiu desferma les hostilitats però no massa. Els equips intercanvien parcials durant els partits i per bé que aquí ningú no pacta res, a les dues banquetes se sap que el carrusel de canvis i de proves propicia el funcionament pendular del marcador. I així ha anat la primera part. El primer quart ha acabat 18-20 pels aragonesos però amb sensació d’equilibri i d’imprecisions provocades per l’estil agressiu en defensa de tots dos conjunts. El MoraBanc ha arrencat bé el segon quart, fins i tot capgirant el marcador, però ha estat un miratge perquè els de Porfi Fisac han viscut a continuació els seus millors minuts arribant atenir 10 punts d’avantatge. 21-31. Un temps mort d’Ibon Navarro ha cridat afiles els seus i mica en mica, i a partir de la millora defensiva, les coses s’han anat equilibrant de nou fins arribar al descans amb un 39-41 que ho deixava tot per decidir.

El tercer quart ha estat tricolor, de punta apunta. Els homes d’Ibon Navarro s’han ajustat i han començat a trobar maneres de fer mal al rival i de rebre poc. I el partit ha començat a tombar. El tercer quart ha acabat 64-57 i amb sensacions immillorables. Però, sempre ha d’haver un però, per això triomfa tant l’esport. El Saragossa de Porfi Fisac segueix ,quant a estat d’ànim, allà on era la temporada passada tot i haver canviat molts jugadors. Els aragonesos no es rendeixen i han començat el darrer quart anant a pel partit i s’ha de dir que se n’ha sortit. Quan un equip puja l’altre acostuma a baixar. Un parcial de 2-14 ha canviat la dinàmica del partit. Del 64-57s’ha passat al 66-71. I fins el final el domini ha estat mañico. Hannah ha fet15 punts i ha estat el millor jugador tricolor avui. Todorovic ha fet 13 i Sy iTyson han fet 12

I res més. La pretemporada ja és història pel MoraBanc Andorra. Diumenge festa de presentació al carrer i en una setmana arrenca la competició oficial a València.