(91-71) (2-1) No som semifinalistes, som collonuts

(91-71) (2-1) No som semifinalistes, som collonuts 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La vida té unes reserves concretes per cada persona, relat que serveix només pels que creguin en el destí clar, i en aquest rebost cap un cert nombre de moments màgics. Aquests moments són sempre fugissers i no sempre apareixen seguint convencionalismes, tot sovint es manifesten de manera capriciosa en situacions que podrien semblar contradictòries.

El MoraBanc Andorra ha perdut avui per 91-71 amb el Barça Lassa en el tercer partit del playoff de quarts de final de la Lliga Endesa. El matx ha tingut poca història, els blaugrana han estat molt superiors i han guanyat justament una eliminatòria que es va arribar a tenyir de tricolor per moments dimecres però avui ha estat molt lluny de fer-ho. Adolorits per la derrota i buscant reciclar encara les emocions, els jugadors han abandonat el vestidor i han anat a saludar els més de 200 seguidors d’Andorra que avui han anat al Palau Blaugrana i que en alguns moments s’han deixat sentir de valent. I en aquells minuts, pocs, potser 5, no hi havia cap equip eliminat a les graderies. La comunió entre jugadors i aficionats ha estat perfecta, equilibrada, natural. Els petons i les abraçades es reproduïen sense parar. Els ulls enrojolits de molts dels membres de l’equip i el cos tècnic indicaven que allà estaven passant coses de veritat, de les que queden per sempre. La darrera escena amb els jugadors aplaudint els seguidors és la primera pàgina del llibre de la temporada vinent.

Clar que hagués estat sensacional eliminar el Barça i mes havent estat tant a prop de fer-ho però la història d’aquest club no s’ha escrit transitant per amples autopistes a tota velocitat. El MoraBanc Andorra és sospitós de persistir i de tornar a intentar-ho. I compta amb una característica que el fa molt perillós, no acostuma a entrebancar-se dos cops en la mateixa pedra.

Resumint. Gran temporada en la que l’equip ha avançat en el terreny de reivindicar el respecte de la resta d’equips de la lliga. La millor prova és com un Palau Blaugrana ple celebrava avui la classificació.

La temporada més i si pot ser millor.

Close Cart
Back to top