(91-76) València ha estat millor al final en un gran partit

(91-76) València ha estat millor al final en un gran partit 1302 1164 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota del MoraBanc Andorra avui a la Fonteta de Sant Lluís per 91-76 en un partit que no ha acabat bé però que durant 30 minuts ha mostrat la cara que s’espera dels tricolors tant a nivell de rendiment com de filosofia en pista. I és que els tres primers quarts han estat un pim, pam, pum dels dos equips amb un joc atractiu i vertical. En aquests tres primers quarts al partit només li ha faltat públic perquè ha estat un gran espectacle. Però el darrer quart el València ha collat molt en defensa, ha col·lapsat l’atac del MoraBanc i mica en mica les coses han anat fent pujada fins que en els darrers dos minuts l’encontre ja ha queda decidit amb Kalinic exercint de Kalinic. Per això els taronja han firmat aquests jugadors, per donar cops d’autoritat com el d’avui en la recta final. També és cert que el comput global de faltes ha castigat molt més la part visitant de l’espectacle (és una dada), fet que no ha agradat gens Ibon Navarro que ha estat expulsat amb dues tècniques faltant 6 minuts pel final. David Eudal ha dirigit la recta final del matx. Mentre el MoraBanc ha pogut plantar cara s’ha vist l’equip que ha esculpit Ibon Navarro tota la pretemporada. Joc ràpid, intens, defensa agressiva i mirada als ulls del rival amb cap especulació. El transtlàntic local no parava de posar fusta per cremar i sempre trobava rèplica tricolor guiada, i se l’ha de mencionar, per un Tyson Pérez salvatge amb 18 punts i 9 rebots per 22 de valoració. S’ha de dir que en els moments calents Clevin Hannah ha reaparegut al partit després de molt temps assegut amb 4 faltes i no ha pogut ajudar l’equip com acostuma. I sense Hannah, ni que sigui una mica, les coses no son mai iguals. L’evolució del marcador indica la igualtat amb què ha transcorregut el partit, això sí, amb el València liderant gairebé sempre. 21-15, 39-36, 66-63. Els tres parcials recollien accions de mèrit i dos equips que es reptaven en tot moment. Fins que al final, la força local ha estat superior. És un esquema de partit que s’acostuma a repetir.

Primera derrota de la temporada del MoraBanc Andorra que segueix veient com se li resisteix la Fonteta i poc temps, gens, per lamentar-se perquè diumenge a les 12h30 toca aixecar-se i ben ràpid perquè a les 12h30 de diumenge es torna a jugar contra Unicaja de Màlaga.