(91-78) Dura derrota a Fuenlabrada

(91-78) Dura derrota a Fuenlabrada 1508 1005 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha perdut avui per 91-78 a la pista de l’Urbas Fuenlabrada completant tres derrotes en els tres primers partits de lliga. Els tricolors avui han caigut merescudament davant d’un rival que ha estat molt bé en el llançament exterior en el segon quart trencant el partit i que després ha dominat el joc. L’equip d’Ibon Navarro ha estat fràgil en els pitjors moments del partit i mancat de l’energia necessària per aturar els locals, que quan agafen confiança son un equip molt perillós per qualsevol. Sigui com sigui qualsevol crònica del partit ha de passar també per la reacció en el darrer quart del partit en què el MoraBanc ha tret caràcter per arribar a posar-se a 6 punts havent arribat a estar 26 per sota. Però just quan semblava que es podia completar una remuntada histórica els locals han tornat a trobar refugi en el triple i han lligat una victòria clara.

Pel MoraBanc Andorra, la derrota tanca l’etapa de la il·lusió de la pretemporada i n’obre una altra en què l’equip ha de construir mecanismes sòlids per començar a sumar. El relat ara és clar i cal una reacció perquè tot i que és molt d’hora i s’està a temps de tot, la reacció quan abans arribi millor. Anant al partit, del 25-23 al final del primer quart, un període igualat, s’ha passat al 46-27. Sean Armand ha fet 6 triples en aquesta estoneta i ha rebentat el partit. Massa tou en defensa i sense capacitat per generar energia el MoraBanc ha estat una joguina en aquests minuts. El 48-30 del descans era un càstig d’acord al que s’havia vist. El tercer quart també ha tingut color local. Tot i que als inicis ha semblat que les coses es podien igualar una mica no ha estat el cas i la diferència s’ha enfilat fins els 26 punts. Liderats per l’energia de Pauli i la bona feina d’Arteaga (22 de valoració amb 15 punts i 4 rebots) els tricolors han estat capaços de remar moltíssim i posar-se en el partit. Hi ha hagut oportunitats d’ajustar encara més el marcador però ha faltat encert, o cames, o claredat. O les 3 coses. Difícil viatge de retorn pel MoraBanc que ja espera el duel del proper cap de setmana a la pista de l’Hereda San Pablo Burgos.