(91-81) Punt i seguit d’un excel·lent MoraBanc Andorra

(91-81) Punt i seguit d’un excel·lent MoraBanc Andorra 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Victòria important del Morabanc Andorra ahir a la BMB davant 4412 espectadors que van interpretar a la perfecció el punt i seguit després de la no-copa. Punt i seguit perquè l’equip`està on era. El triomf per 91-81 contra el CAI Saragossa revela que la intenció de seguir competint al màxim nivell dels tricolors i de seguir gaudint del luxe que representa estar a la part noble de la taula classificatòria. El mèrit del triomf d’ahir rau, sobretot, en la capacitat per superar els mals moments que hi va haver i en la sensació de control dels recursos propis per fer mal al rival. El MoraBanc té confiança en les seves possibilitats i manté la calma conscient que el seu moment arribarà. La calma i la intensitat. A banda d’això, la intenció coral que hi ha sempre en el repartiment de responsabilitats ajuda. Ahir Bogdanovic 20 punts, Stojanovski 19, Shermadini 14, Clark 12 i Jones 11. El més valorat va ser Vojdan Stojanovski amb 23.

El partit va arrencar amb un amenaçador 0-5 pels visitants però va ser un miratge. De seguida es va veure que, tot i haver començat embussats, els fonaments que l’equip ha mostrat fins ara estaven intactes. Stojanovski tirava del carro i Bogdanovic ajudava. Al final del primer quart, tot i la resistència aragonesa, el marcador estava en 19-14. La sensació és que el motor andorrà tenia més marxes.

Però tot i això, el matx va viure un segon quart un pel fred. Com si no acabés d’arrencar del tot. El CAI, entre Bellas i Jelovac, anava fent mal mica en mica i mantenia els homes de Peñarroya a la vista. Al descans 48-45 i tot per decidir.

La mala noticia pel MoraBanc era que Shermadini no acabava d’aparèixer i anava carregat de faltes. Però tot i això, els bons moments de Jones al joc interior ben assistit per Sada van donar molt oxígen en moments clau. El tercer quart va marcar la tendència. El camp girava mica en mica cap el costat andorrà. El CAI oferia constància però li mancava més encert en jugades importants com per capgirar la dinàmica. Al final del tercer quart el 71-60 indicava que els de Peñarroya havien encarrilat la victòria.

Tot i això, i a base de perseverança el marcador es va arribar a justar fins els 5 punts de diferència. Bogdanovic va decidir en un parell d’ocasions que els aragonesos no tenien gaire dret a il·lusionar-se i la recta final de Shermadini va ser imperial tot i estar  per sota dels seus números. Al final, un alleyoop de Luka Bogdanovic va posar el punt 91 al marcador amb la conseqüent hamburguesa gratis al Mc Donalds que va tornar boja a l’afició.

Nit rodona. Punt i seguit i les millors vibracions per visitar diumenge vinent el Palau Blaugrana i sonar un ensurt al Barça.