(92-59) Final del somni

(92-59) Final del somni 2500 1625 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra diu adéu a la Copa del Rei 2020. L’històric triomf d’ahir als quarts de final no s’ha pogut repetir contra l’Unicaja Màlaga, l’equip amfitrió, que s’ha fet fort al Martín Carpena i ha privat els andorrans de disputar la final de la competició.

El rival dels andorrans ha dominat el joc amb superioritat des de l’inici del partit. Un triple de Bandja Sy ha estat una llum d’esperança als primers minuts per posar un 6-7 per endavant, però l’Unicaja contestava amb un 9-0 de parcial. Malgrat una tèbia reacció tricolors, el rival mantenia l’avantatge amb un joc més vertical.

La diferència ha crescut al segon quart, quan l’equip malagueny anotava un 16-0 de parcial i es posava amb 20 punts de diferència per sobre el MoraBanc. Clevin Hannah, que avui ha estat molt controlat defensivament per l’Unicaja, començava a anotar triples per escurçar diferències (23-14 de parcial abans dels descans).

Els d’Ibon Navarro han estat més encertats a l’inici del tercer quart i almenys reduïen la distància al marcador. No obstant això, el local consolidava el seu domini, sobretot en defensa, i tornava a anotar un parcial ampli (9-0, minut 25). L’últim quart continuava sense gaire encert ofensiu dels tricolors contra un Unicaja que gaudia del moment. El rival, fins i tot, ha aconseguit una diferència de 35 a falta de tres minuts. Un dels moments positius de la jornada ha estat l’estrena de Raimon Carrasco, jugador del MoraBanc Andorra Vivand, a la Copa del Rei.

Tot i la dura derrota, aquesta Copa del Rei quedarà a la història del club. La victòria contra l’Iberostar Tenerife serà recordada no solament pel pas a semifinals, sinó també per consolidar la il•lusió de tot un país: l’esforç d’ahir, contra un equip candidat al títol i que els tricolors van eliminar de la competició, podia repetir-se davant un equip que ens ha complicat les coses al seu camp durant tota la temporada. No ha pogut ser. El MoraBanc Andorra no tindrà corona, però sí té un gran equip que continuarà lluitant pels seus objectius.