(92-73) Una victoria fantàstica, somnis de Copa…i una hamburguesa!

(92-73) Una victoria fantàstica, somnis de Copa…i una hamburguesa! 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Gran nit ahir a la BMB. Rodona. Victòria del MoraBanc Andorra per 92-73 davant del Baloncesto Sevilla. Nova demostració de consistència de l’equip andorrà i resultat que coloca els homes de Peñarroya al llindar de la classificació per la Copa del Rei. No es pot demanar massa més.

Tret d’una arrencada amb dubtes que va motivar un temps mort de la banqueta local, el partit va ser un monòleg del MoraBanc Andorra. El 6-12 inicial va estar motivat en gran part per una defensa tova i sense intensitat. Peñarroya no estava content i els jugadors van captar el missatge. Giats per un Stojanovski imperial en el primer temps i amb un Sada especial ment intens, l’elec trònic va capgirar ràpidament . Al final dels primers 10 minuts la diferència, que havia arribat a ser de 8, es situava en 4, 27-23. Molts punts però la sensació que quedava és que el MoraBanc Andorra tenia més recursos, més fusta per cremar que els sevillans que ho volien fiar tot a l’intercanvi de cops.

El segon parcial encara va ser més de Vojdan Stojanovski, alliberat dels dimonis que el van assetjar contra el València. Shermadini va començar a aparèixer, Schreiner cooperava amb triples i anava emergint mica en mica la figura d’un Beto que va acabar sent fonamental. Al descans 48-34 pels locals.

Els homes de Peñarroya no van començar bé el tercer parcial. El Sevilla es va arribar a posar a 9 punts i possessió. Però no va passar d’aquí. Beto a cop de triples va decidir destrossar-los a poc a poc. A foc lent. Al final del tercer quart les coses estaven força clares 67-50.

I aquí es va començar a jugar un altre partit. Ja no era només la victòria. També s’havia de mirar de guanyar de la màxima diferència possible perquè la classificació per la Copa es decidirà possiblement per l’average. Tot i algun moment de dubte, aquest partit també el va saber jugar el MoraBanc. Navarro va contribuir, Bogdanovic va ser un valor estable, Shermadini sòlid com sempre i Beto estel··lar. L’arribada del punt 90 va fer esclatar la Bombonera perquè s’aconseguia l’aposta Mc Donalds i tot el pavelló va tenir hamburguesa gratis. I en un ambient festiu, potser massa i tot, es va acabar el partit amb una victòria folgada pels de Peñarroya 92-73.

La demostració coral de l’equip es llegeix en els números. 7 jugadors van acabar per sobre dels 10 punts de valoració. Els millors, amb 18, van ser Beto i Shermadini.

Diumenge vinent a la pista del Laboral Kutxa Baskònia es decidirá si el MoraBanc Andorra, en la seva segona temporada (segona etapa) a la Lliga Endesa es classifica per la Copa del Rei.