(92-79) Assaig valuós tot i les baixes

(92-79) Assaig valuós tot i les baixes 2448 1632 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota per 92-79 del MoraBanc Andorra en el partit que tanca la pretemporada dels d’Ibon Navarro i derrota en un partit que deixa algun detall interessant però que està molt marcat per les baixes tricolors (Sy, Jelínek. Paulí, Moussa) als que durant tota la segona part s’ha sumat Tunde que ha sentit molèsties en un turmell i no ha arriscat. Per tant, l’equip ha estat prou ficat i correcte tenint en compte les circumstàncies.

El que no es pot negar és que tant un equip com l’altre han mostrat credencials del que volen posar en pràctica quan comenci el foc real. I la partitura s’acaba assemblant bastant . Saragossa i Andorra seran dos llocs en els que els entrenadors volen arribar al camí de la victòria a través d’un joc ràpid, dinàmic i, si es pot, vibrant. En el cas del Casademont la interpretació d’aquest repertori ha anat acompanyada de més fusta per cremar i és que Ocampo ha pogut exhibir tot el múscul d’un roster que promet molt per l’afició aragonesa. I aquest encreuament d’espases ha donat com a conseqüència un primer quart preciós que ha acabat 26-24 amb molt encert en el triple i amb Senglin i Palsson com a homes més resolutius en el bàndol tricolor. En el segon quart els locals han aconseguit ajustar-se més en defensa i frenar el festival anotador i amb un 8-0 han canviat un 28-28 per un 36-28 que ja els ha donat la iniciativa fins el descans, 53-44.

El segon temps, ja sense Tunde, ja ha estat de domini local tot i que en el tercer els tricolors encara han contestat prou bé amb Nacho Llovet com a líder en pista. El 81-70 de final del tercer quart indica que el MoraBanc mirava de sostenir la mirada l’artilleria aragonesa sense aconseguir-ho del tot. I el darrer quart ha estat el pitjor dels 4. Els d’Ibon Navarro han estat 5 minuts i mig sense anotar i el Casademont ha flirtejat amb els 20 punts de diferència que al final han estat 13 gràcies a l’encert de Hannah.

Resumit, conclusió d’una pretemporada atípica en la que el pic ha estat sense dubte la consecució de la lliga catalana. Dilluns retorn als entrenaments ja pensant en el debut a la Lliga Endesa contra Ucam Múrcia.