(94-97) Un gran espectacle però sense recompensa pel MoraBanc

(94-97) Un gran espectacle però sense recompensa pel MoraBanc 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Ha estat un partit sensacional. Dels que fan afició que es diu de tota la vida. De fet la Bombonera ha lluita avui com en les grans ocasions. Però aquests partits deixen un sabor ben diferent immediatament després d’acabar si has guanyat o si has perdut. El 94-97 favorable al Baskonia ha estat el reflex d’una batalla intensa en què els dos equips no s’han deixat res per posar a sobre de la pista. I en aquests finals, pel que sigui, el MoraBanc Andorra tot i donar absolutament tot en cada partit està tenint moltes més creus que cares. També és cert que aquesta capacitat dels de Peñarroya per insistir i perseverar és la que els fa tornar sempre a partits on el rival està prop de fer-los fora. Avui ha estat el cas, i en les dues parts.

En la primera, de sortida els visitants ja s’ha posat 2-13 i en la segona, també després del descans han posat un 44-54 inquietant. En totes dues situacions, la qualitat i capacitat de resolució del Baskonia semblava estar molt a prop de finiquitar el matx. Però el MoraBanc ha trobat energia i encert per tornar sempre. Fins el punt que en la seva darrera resurrecció ha aconseguit entrar en el darrer minut de partit amb 94-92. Tot era possible però s’ha de reconéixer que el talent dels de Pedro Martínez ha sorgit en aquest moment quan més ho necessitaven.

Des del punt de vista individual els dos bases del MoraBanvc avui han estat extraordinaris. Andrew Albicy ha fet 24 punts i ha repartit 4 asisstències. Jaime Fernández ha fet 21 punts. Tots dos han estat els catalitzadors però també cal destacar els 8 punts de Karnowski, els 10 de Jaka (que avui no ha pogut ser decisiu contra el seu exequip) i els 11 de Moussa que avui ha estat molt intens en els minuts que ha estat a pista.

Una lectura de l’estadística mostra que el partit l’ha tingut més lligat Baskonia que el MoraBanc. Els bascos han acabat amb 110 de valoració i els tricolors amb 89 i això encara dona més mèrit a les diverses reaccions a cop de fe del MoraBanc que ha portat la seva resistència al límit contra un equip millor.

Poc temps per lamentar-se tindran els homes de Peñarroya ja que dimecres es juguen la vida a Eurocup contra Paris Levallois.