(99-95) La ratxa acaba a Gran Canària en un gran partit de bàsquet

(99-95) La ratxa acaba a Gran Canària en un gran partit de bàsquet 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La ratxa victoriosa del Bc MoraBanc Andorra ha acabat avui avui al Gran Canària Arena on els homes de Peñarroya han clavat el genoll a terra davant de l’Herbalife Gran Canària per 99-95 en un partit que ha estat un gran espectacle. Pels dos costats. Es citaven dos conjunts amb l’objectiu de guanyar el partit sent millors que el rival, no buscant la victòria propiciant els seus errors. I el guió del partit ha seguit fil per randa aquesta pauta com ho demostren els 194 punts anotats entre els dos conjunts. La derrota posa punt final al seguit de triomfs consecutius que venien sumant els tricolors, que deixen la plusmarca per la història en 7. Passés el que passés aquest migdia, aquest equip ja es pot dir que forma part del llibre de gala del club per aquest rècord.

Sobre el partit cal dir que el creuament d’espases s’ha produït des de l’inici. També que els de Luis Casimiro han usat la seva intensitat i duresa per decantar el partit en moments claus. I per últim s’ha de subratllar que algunes situacions d’extrema dificultat en què la defensa tricolor ha fet bé la feina han acabat en cistelles triples de gran dificultat, i aquests detalls han estat foamentals per fer la petita diferència que ha permès que la victòria es quedés a casa.

Des del punt de vista individual el botxí ha estat Eulis Baez que ha jugat una segona part imperial i que ha acabat amb 22 punts. Pels locals també ha fet mal Gal Mekel amb 14 punts.

L’encert i les accions de mèrit es transmeten en l’estadística. El MoraBanc Andorra ha perdut avui amb un 61 % d’encert en tirs de dos i un 48% en triples. Però és que el rival ha estat més o menys igual. L’evolució del marcador ha estat 8-5, 21-22, 36-31, 43-48, 56-58, 69-66, 86-79 i 99-95.

El millor jugador de cara a cistella avui ha estat Landing Sanè amb 17 punts, també ha estat el més valorat amb 17. Cal destacar també els 14 punts de Blazic, els 12 de Jelínek i Jaime i els 11 de Shurna. Jankovic ha valorat 10.

Dissabte vinent a les 21h partit importantíssim contra Tecnyconta Saragossa a la Bombonera.

Close Cart
Back to top