A la final amb una gran imatge

A la final amb una gran imatge 1024 576 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Victòria solvent, de prestigi. I a la final. Victòria per 78-67 davant d’un FIATC Joventut que ja comença a percebre el MoraBanc Andorra com la seva bèstia negra perquè ha perdut els 4 darrers partits que ha jugat amb l’equip andorrà.
Guiat per una bona defensa i amb una interpretació de les responsabilitats coral, des dels inicis els homes de Joan Peñarroya van demostrar que no s’havien desplaçat fins Granollers per qualsevol cosa. I els avantatges van anar caient com fruita madura fins adquirir la seva màxima expressió al final del primer quart, 21-12. Cada jugador que entrava en pista completava l’obra del company substituït. Les sensacions van ser molt bones en tot moment i si s’haguès de destacar un jugador seria Georgi Shermadini que va estar imperial amb 14 punts, 7 rebots i 4 taps per un excel.lent 21 de valoració final.
Al descans l’avantatge era de 13 punts, 43-30. Els possibles temors per un mal inici de tercer quart van quedar dissipatsde seguida anb les bones aportacions de Shawn Jones, Luka Bogdanovic i Thomas Schreiner. Secundats sempre per un dolç David Navarro. Els 13 punts duraven en concloure el tercer quart, 64-51, tot i que durant el període van arribar a ser 20. El darrer quart va ser el menys lluït. El Joventut volia i no podia i un cert relaxament del MoraBanc Andorra va propiciar pèrdues de pilota que van apropar els verdinegres a només 6 pungs en la recta final del matx. La tremolor va durar poc temps i els darrers segons van ser tranquila.
Resumint, segona final en dos anys de la Lliga Catalana ACB i excel.lent versió de l’equip de Peñarroya. És pretemporada, cert, però el vist a Granollers il.lusiona. Ara, a per la final contra el Barça Lassa, botxí ahir de l’ICL Manresa per 78-63.