A per la primera a Tenerife

A per la primera a Tenerife 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

En una pista difícil com la de l’Iberostar Tenerife, amb l’afegit de la complicació habitual de jugar a Les Canàries, amb ganes d’oblidar el mal debut contra el Bilbao i amb Bogdanovic i Sada amb problemes físics que possiblement no els permetin jugar. En aquest context no precisament idíl·lic afronta diumenge (13h30 RNA en directe, sense TV) el MoraBanc Andorra la segona jornada de lliga.

Sada arrosega un cop des de diumenge passat i s’ha perdut les darreres sessions i en el cas de Bogdanovic el problema és una inflamació a l’esquena que tampoc li ha permès exercitar-se amb la resta del grup. El concurs dels dos és realment dubtós. I a davant un equip que la temporada passada va derrotar els andorrans a la seva pista per més de 20 punts de diferència.

“L’Iberostar Tenerife és un equip que no especula, que llença ràpid a cistella quan té la menor oportunitat i que, sobretot a casa seva, se sent molt còmode jugant així” manifestava aquest matí en roda de premsa Joan Peñarroya, per completar-ho dient “hem de ser un equip a qui no li facin cistelles fàcils i d’aquesta manera podrem aturar el joc del Tenerife que aquest estiu s’ha reforçat molt bé”.

En la categoria dels rivals ha volgut incidir el tècnic de l’equip andorrà “no podem tenir una opinió equivocada sobre això. Estem molt contents de la plantilla que hem pogut fer però és que hi ha molts altres equips que també la tenen, com el nostre rival de diumenge que la temporada passada va acabar 11é”.

Continuant amb les reflexions sobre el partit contra el Bilbao Peñarroya ha estat clar “el que hem estat treballant aquesta setmana va encaminat a estar millor nosaltres perquè diumenge passat no ho vam estar. Jo tenia molt clar que estant bé podiem perdre amb Bilbao però sense estar bé perdriem segur com així va ser”.

Sergi Pino

L’aler català fomentava el seu discurs en el tema de la intensitat “hem de ser més intensos que el dia del debut i així tindrem opcions de guanyar en uns pista molt complicada”. Pino afirma que “hem de tornar a ser l’equip de la pretemporada i fer un pas endavant”. Durant la compareixença hi ha hagut temps per valorar com va ser el debut a l’ACB “la veritat és que hi ha un canvi gran amb la lliga LEB, sobretot a nivell físic”.

Close Cart
Back to top