Al Palau, formarem una graderia tricolor

Al Palau, formarem una graderia tricolor 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Vols anar al Palau Blaugrana de Barcelona en una nova final per al River Andorra MoraBanc? Vols formar part de la grada tricolor que emplenarà les graderies? Vols formar part decisiva de la recta final de l’equip i ajudar-lo a aconseguir el premi de la temporada?

No deixis escapar l’oportunitat de desplaçar-te amb la resta d’aficionats i socis del nostre equip per veure, el proper dissabte, el duel FC Barcelona “B” vs River Andorra MoraBanc. A les 18h al mític Palau Blaugrana, l’equip de Joan Peñarroya té una nova final per endavant i amb l’objectiu de l’ascens a tocar.

Si estàs interessat en assistir al partit, d’entrada gratuïta, el club t’ho posa fàcil i organitza una sortida en autobús per crear la grada tricolor al Palau Blaugrana. Un desplaçament que podràs fer per només 10 euros els socis i 15 euros els no socis. El director general del club, Francesc Solana, ha explicat així la iniciativa: “De cara al proper partit, al ser dissabte, ens ajudarà, i a més, és un partit que pot arribar a ser històric. D’aquí que el club posi a disposició dels aficionats i socis l’opció de desplaçar-se en bus fins a Barcelona. Esperem que la previsió sigui bona i puguem fer més d’un autobús i hi hagi un ple ambient andorrà al Palau”.

En cas de voler adquirir aquest desplaçament a Barcelona en autobús o si necessites més informació sobre el viatge, ho podràs fer a les oficines del club aquest mateix dimarts, dimecres i dijous en horari de 18h a 20h de la tarda. També pots fer la teva reserva al telèfon del club, 890 390 dins el mateix horari.

Esperem una gran participació dels nostres socis i aficionats que volen animar a l’equip a la recta final de la temporada. El desplaçament però haurà de tenir un mínim de 36 persones. En cas contrari, la sortida quedarà anul·lada. Un fet que estem segurs que no s’haurà de produir.

#somhiandorra #volemfersoroll #juntssumem

Text: Comunicació River Andorra MoraBanc
Foto: Martin Imatge

Close Cart
Back to top