Alexander Madsen, polivalència per la pintura tricolor

Alexander Madsen, polivalència per la pintura tricolor 1920 1080 BC Morabanc Andorra (web oficial)

L’aler-pivot finlandès és la nova peça que defensarà els colors del BC MoraBanc Andorra fins a final de temporada.

 

Madsen (28 anys, 208 cm) nascut a Valkeala, a Finlàndia, arriba procedent del VEF Riga de Letònia, on estava disputant la lliga d’Estònia i la BCL europea. El nou jugador del MoraBanc Andorra va disputar el darrer mundial amb la seva selecció, i destaca pel seu físic i la seva polivalència per poder jugar tant en la posició de quatre com la de cinc. Capacitat anotadora i rebotejadora que ha pogut explotar aquesta temporada, sobretot, a la Basketball Champions League: 11 punts, 5 rebots i 2,8 assistències de mitjana.

 

El GM del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, afirma que “Alexander Madsen ens ajudarà molt per la seva polivalència, pot jugar en les dues posicions interiors gràcies al seu físic” i ho completa dient que “Apart de tenir una bona capacitat rebotejadora, pot ser una amenaça des de la línia de tres punts i té una bona visió de joc”.

 

Alexander Madsen ja ha completat amb èxit la revisió mèdica i està a disposició de l’equip per debutar el proper dissabte 6 de gener davant l’UCAM Murcia.

 

Close Cart
Back to top