Anar al límit per tombar el gegant blaugrana

Anar al límit per tombar el gegant blaugrana 1024 576 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Dia gran aquest diumenge (12h30) a la Bombonera. El BC MoraBanc Andorra rep l’Fc Barcelona Lassa, una potencia mundial que, a més, arriba a aquest cap de setmana comptant els seus partits per victòries i oferint una imatge excel·lent. Víctor Sada ha deixat enrere els seus problemes musculars al peu dret i podrà jugar, per tant el MoraBanc podrà opsar tota la seva artilleria per aturar el gegant blaugrana. Per part andorrana, la idea fonamental és fer un bon partit, recuperar sensacions i competir fins el límit.

“Estic una mica cansat de les tonteries que m’estan passant aquesta temporada” manifestava en roda de premsa Víctor Sada, que podrà jugar diumenge però que ho farà en unes circumstàncies similars a les darreres setmanes en què ha patit diverses molèsties que no li han permès agafar ritme de competició en cap moment. “Estic pensant en positiu per deixar enrere tot això però és evident que m’ha afectat perquè aquests problemes no m’han deixat entrenar” assegurava Sada, que ha ironitzat amb “anat a veure la verge de Meritxell a veure si deixem enrere aquesta ratxa”.

Pel capità de l’equip andorrà, les possibilitats de guanyar una potència com el Barça passen “per anar al límit perquè quan ho fem som un gran equip però no ho hem de fer només contra el Barça ho hem de fer en tots els partits”. Sada afirma que es tractarà d’oferir la nostra millor versió”.

La primera pregunta per Joan Peñarroya ha girat a l’entorn del possible cansament que arrossegaria el Barça diumenge tenint en compte que juga aquesta tarda eurolliga a Lituània. La resposta del tècnic ha estat contundent “el Barça té 14 jugadors de talla mundial per respondre precisament a situacions d’aquest tipus, per tant parlar d’això em sembla una conya marinera” i ha conclòs amb una mica d’ironia “de tota manera igual és cert que estan molt cansats, espero que sigui així i que facin un molt mal partit”.

L’entrenador del MoraBanc Andorra ha explicat que “els jugadors i òbviament Víctor Sada pels problemes que ha tingut darrerament, necessiten continuïtat, hem de fer bé les coses que sabem fer bé”. Sobre el rival l’anàlisi ha estat clara “el Barça té un equipàs com cada any i té molts arguments, a més aquesta temporada arriba en molt bona línia”. Tot i les virtuts del rival, Peñarroya es mostra convençut que “si fem un bon partit tindrem les nostres opcions de guanyar, hem de pensar en estar junts i en fer un partit amb el que acabem satisfets”.

El BC MoraBanc Andorra reconeixerà diumenge al descans la gran temporada del corredor de muntanya Ferran Teixidó, que va ser tercer en el campionat del món de quilòmetre vertical. Per altra part l’Associació per la Síndrome de Down d’Andorra recaptarà fons durant el partit.

Close Cart
Back to top