Aquest diumenge, bàsquet i cuina!

Aquest diumenge, bàsquet i cuina! 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La cuina i el bàsquet casen bé. I si aquesta afirmació no es pot fer categòricament diumenge això estarà a punt de canviar per sempre. El Bàsquet Club MoraBanc Andorra i la Unió Hotelera s’han determinat perquè sigui així. Les jornades Andorra a Taula que reuneixen molts dels millors restaurants d’Andorra han estat l’excusa perfecta per a la col·laboració que diumenge veurà la llum a la BMB. Pareu molta atenció al barret de cuiner que trobareu diumenge a la vostra localitat, perquè us pot donar accès a un àpat per dues persones. Per tant, remeneu-lo tant com vulgueu però no el perdeu. I no només això. Entre el primer i el segon quart us necessitarem a tots per a una foto que passarà a la història. Us demanarem a tots que us poseu el barret de cuiner. Us imagineu 4.000 persones així? Doncs no cal que us ho imagineu que avui ho veurem i en sereu responsables. La imatge no deixa de ser un reconeixement a la gran feina que des de fa molts anys fan els restaurants del país, una de les puntes de llança de la valoració positiva que té Andorra com a destinació turística.

“Sóc un enamorat de la feina dels restaurants d’Andorra”, explica Gorka Aixàs, que ho completa afirmant que “teníem moltes ganes de fer alguna cosa amb el món de la restauració aprofitant el ressò que els puguem oferir”. El president del MoraBanc Andorra creu que “cal valorar i molt la feina de prescriptors del turisme a Andorra que tenen els paladars satisfets dels turistes i en aquest sentit els cuiners són una de les millors armes que té el país”. Des de la Unió Hotelera l’acció d’avui es veu també amb bons ulls. “Estem molt agraïts a l’ajuda del MoraBanc Andorra i la foto que farem avui segur que ens ajuda molt a promocionar la nostra gastronomia”, exposava el dia de la presentació de les jornades el president de la UH, Manel Ara. Avui les xarxes han cremat (com els fogons…) amb el vídeo de Joan Peñarroya cuinant a Can Manel amb Carles Flinch. El pòster d’aquesta setmana és una imatge de tot l’equip amb alguns dels millors cuiners del país.

Les jornades Andorra a Taula van començar el 3 de novembre i duraran un mes. Ja trigueu a anar als restaurants adherits i descobrir el que us proposen.

 

Close Cart
Back to top