Arriba el duel contra el Madrid que tothom espera

Arriba el duel contra el Madrid que tothom espera 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La gran temporada de l’equip i els capricis de la classificació han volgut que EL PARTIT que és com s’havia batejat l’enfrontament de diumenge a les 18h contra el Reial Madrid sigui ara un assaig general del playoff pel títol. Tot i això el matx ha generat moltíssima expectació, només cal veure la venda anticipada d’entrades. Hi ha moltes ganes de veure a casa el duel entre dos equips que quan s’han enfrontat han ofert un gran espectacle. Els dos cops però la victòria, amb sengles pròrrogues, va caure del costat blanc. L’efecte Bombonera tindrà el seu repte més dur perquè el Reial Madrid és un dels millors equips d’Europa i el més gran aspirant a guanyar la Final 4 de l’Eurolliga, a la que arriba després de ser el primer de la lliga regular. El MoraBanc Andorra ha guanyat 14 dels 15 partits que ha jugat fins ara a casa, un registre extraordinari que serà sotmès aquest diumenge a un test espectacular.

Per part tricolor, l’equip arriba pletòric anímicament per la classificació pel playpff I en una situació similar a la de les darreres setmanes en què s’afrontava un partit important a casa després d’una dura derrota a fora. Però el matx de Sevilla passarà a la història com un partit per oblidar en un dia per recordar. Beqa Burajanadze no serà de la partida per seguir protegint el seu genoll dret de la sobrecàrrega que arrossega les darreres setmanes i Nacho Martín encara la recta final de la seva rehabilitació però per aquets partit no arriba.

La manera com afrontarà l’admirat Reial Madrid de Laso el partit és una incógnita perquè es tracta del darrer compromís abans de viatjar a Istanbul per participar a la F4 de l’Eurolliga. Els blancs poden enfocar el partit com una prova excel·lent per acabar d’afinar l’instrument o poden reservar forces. De fet, Llull, Randolph i Ayón, tres dels jugadors més importants dels blancs, no juguen diumenge perquè tenen descans. És una incógnita que es desvetllarà diumenge a partir de les 18h a la BMB. En qualsevol cas el potencial de la plantilla del Madrid és impressionant i amb jugadors dels menys habituals també és favorit en un enfrontament amb el MoraBanc Andorra.

Close Cart
Back to top