Arriba el moment de la veritat per al Sènior “B”

Arriba el moment de la veritat per al Sènior “B” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Sènior “B” del Bàsquet Club River Andorra MoraBanc entra a l’etapa decisiva de la temporada, amb els play-off d’ascens a la lliga EBA. Els de David Eudal, amb el primer dels enfrontaments, el matx d’anada dels quarts de final davant l’Argentona a la butxaca, buscarà diumenge l’accés a les semifinals.

Un partit que tindrà lloc el diumenge al Joan Alay a partir de les 17h i on els andorrans sortiran al parquet amb 4 punts de renda aconseguits al matx del passat cap de setmana. L’activitat a la base no s’atura i més amb una fita tant important com suposaria ascendir el segon equip a la lliga EBA.

El tècnic, David Eudal, ens ha analitzat com afronta el seu conjunt aquest important repte marcat a l’inici de temporada i que ara està més a prop: “Un pas important, sempre que es parla d’un ascens és important. En aquest cas aquest diumenge tenim primera oportunitat per encaminar el pas a EBA. Era l’objectiu marcat. Els jugadors l’any passat es van quedar amb les ganes de jugar play-off, i aquest any, ells mateixos ho van marcat i així s’ha fet”.

Eudal assegura que els seus homes estan preparats per aquest repte que comença diumenge, sobretot a nivell anímic: “Els veig preparats, amb algun dubte pel que fa al rival, però l’equip ha estat endollat durant tota la primera part i a la segona vam estar concentrats. A nivell anímic i de confiança la gent està endollada”.

Davant la possibilitat d’ascendir, Eudal opta per un clàssic dels entrenadors, l’anar partit a partit. Primer l’Argentona que no serà gens fàcil i després ja es veurà: “Només pensem en la tornada davant l’Argentona. Ara en toca jugar diumenge a les 17h i intentar guanyar el partit, tot i que portem una renta de 4 punts favorables. Desprès, si passem, tocarà un altre duel d’anada i tornada de l’altra eliminatòria d’encreuament, el JAC Sants o el Sant Andreu de Natzaret. El que crec que funciona és marcar-nos objectius setmana a setmana, i mirar el següent duel com el més important”.

El tècnic andorrà espera comptar amb el suport de l’afició i més, tenint en compte la dinàmica de bàsquet assolida en les darreres temporades gràcies a l’actuació del primer equip. Eudal vol un Alay entregat als seus homes: “M’agradaria pensar que sí, és el dubte que tenim. Això sí, tenim gel molt fidel que ens ha seguit cada partit. Esperem que diumenge els amants del bàsquet passin pel Joan Alay i ens ajudin a seguir sumant cap a la lliga EBA. Segur que els jugadors ho agrairan ja que veuran que no només importa el primer equip, sinó que tots els equips de base”.

El salt a la lliga EBA seria un pas molt important per al Sènior “B” però també per a l’entitat del Bàsquet Club Andorra: “És el nivell màxim que podem aspirar amb jugadors de casa. Es veuen bons partits de bàsquet i si la gent ve veurà que tenim bons jugadors de bàsquet que fan un bon bàsquet i que es divertiran.És ideal. Així poden jugar jugadors de casa a bon nivell a la lliga EBA, i així els de la base veuen que els de casa poden jugar a aquest nivell és perfecte. Tenir un segon equip a EBA és perfecte i més comptant amb el possible cas del nostre club a ACB”.

El desig a curt termini? Eudal ho té clar: “No s’ha acabat, esperem que acabi amb ascens ja que els jugadors s’ho mereixen. Volem fer la feina i ho farem amb molta il·lusió”.

La possibilitat d’assolir un ascens a la lliga EBA pel segon equip de l’entitat serà tota una fita històrica, i més, si també se suma l’èxit del Sènior “B” a l’èxit del primer equip, amb l’ascens esportiu a la millor lliga d’Europa, l’ACB. De moment, els quarts de final estan ben encaminats i caldrà tancar la feina per accedir a semifinals.

Necessitem tot el suport dels aficionats per animar als andorrans a assolir l’ascens a EBA.

#somhiandorra #volempujaraEBA #volemunbdEBA

Close Cart
Back to top