El MoraBanc Andorra ha presentat avui una campanya de socis diferent a totes les altres però amb el mateix objectiu que és mantenir el vincle amb els aficionats i, si es pot, fer-lo créixer. “Volem agrair la paciència als nostres aficionats però hem esperat fins ara per fer pública la campanya per acabar d’esgotar les possibilitats de jugar amb públic, però ja no podem esperar més” ha afirmat avui en roda de premsa el president Gorka Aixàs, que  ha afegit que “encara avui no ho podem confirmar al cent per cent  però ja no podem esperar més per comunicar-nos amb els nostres aficionats perquè la lliga comença la setmana vinent”. El MoraBanc ha presentat avui una campanya en la que l’ítem principal és que els aficionats és molt probable que no puguin entrar al pavelló a veure els partits per les mesures de protecció sanitària contra la COVID-19 i en aquest context neix una estratègia que vol mantenir la fidelitat dels aficionats i estar preparats pel moment en què els espectadors puguin tornar a les seves localitats.

Amb aquest objectiu els aficionats passaran a tenir un carnet de soci a 90 euros, preu únic. Aquest carnet no donarà accés al pavelló quan es pugui acollir públic i els seus posseïdors hauran d’adquirir les entrades a través de la zona personal del web del club. Les entrades seran a preus exclusius pes socis, donant-se el cas que “en cas d’assistir a tots els partits, el preu seria més reduït que el que hi ha ara amb els abonaments”, ha manifestat la responsable de ticketing del club, Adriana Tàpies, també present en la roda de premsa. A banda d’això el carnet de soci del club oferirà als socis preferència per obtenir les entrades de cada partit, descomptes en marxandatge del club, participació en sortejos i promocions i un ventall de descomptes en algunes de les millors empreses d’Andorra. Les persones que ja estiguin abonades veuran renovat el seu carnet automàticament tot i que tindran fins el dia 23 per decidir si el volen mantenir.

Un dels elements importants presentats avui és que aquesta estratègia emana de la situació que ha generat la pandèmia i que no perjudicarà a posteriori a les persones que renovin el seu carnet. Qui ho faci recuperarà el seu seient, el que tenia la temporada passada, en la 21-22. Per altra part, qui no renovi, si vol tornar a tenir seient perdrà les condicions preferencials i seria considerat nou soci en el futur. Dit d’una altra manera, la forma de mantenir la localitat és renovant el carnet. “Som conscients que estem davant d’una situació molt especial” ha afirmat el president Gorka Aixàs, que ha afegit que “en moments així valorarem i agrairem molt el suport i la confiança dels nostres aficionats i treballarem molt dur per poder compensar-ho com es mereixen”.