Arriba la “Festa de l’Ascens”

Arriba la “Festa de l’Ascens” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El dia que tots estàvem esperant ja ha arribat. El Poliesportiu serà un clam per celebrar l’ascens del River Andorra MoraBanc a la lliga ACB. Totes les il•lusions d’una temporada reunides en una jornada que serà històrica per al club i per als seus afaiçonats.

La “Festa de l’Ascens”servirà per celebrar tots plegats el que la passada jornada es va aconseguir de manera directa gràcies a la victòria de l’equip davant el Leyma Natura Corunya i, davant la televisió, gràcies a la derrota del Palència a Lugo.

El primer que caldrà fer és arribar el més aviat possible al Poliesportiu d’Andorra, el ple absolut està garantit i per tant, quan abans arribis al teu seient millor. D’aquesta manera gaudiràs de tota la festa de l’ascens des del seu inici. A més, al arribar al Pavelló podràs deixar el teu missatge de felicitació als homes que han fet possible el somni de l’ascens a l’ACB. Felicita als Campions tan de forma escrita com gravada.Al Hall del Poliesportiu trobaràs la manera com fer-ho. Per això, per evitar aglomeracions, vine amb temps al partit i deixa les teves paraules. Per cert, els que decideixin deixar un missatge enregistrat, no més llarg de 5 segons, rebran un tiquet per participar al sorteig d’una samarreta signada per tota la plantilla.

Un cop asseguts als vostres seient serà el moment de gaudir i participar de la festa.Diverses animacions abans de començar el partit, on les nostres mascotes tindran molt protagonisme i interrelació amb els aficionats. Com sempre, la presentació de l’equip campió de l’Adecco Or i nou equip ACB . Una presentació més especial que mai. Un cop acabada la presentació, serà el torn per escoltar el nostre Himne, l’Himne del Principat d’Andorra que serà cantat per un dels Petits Cantors. Acompanyant aquest moment, serà l’hora de fer un mosaic amb la bandera andorrana, amb la tricolor. Un mosaic gentilesa del nostre patrocinador, MoraBanc i que trobareu la vostra cartolina al seient que ocupeu. Important! Manteniu la cartolina aixecada durant tot l’himne. Un mosaic, que repetirem al final del partit, dins dels actes de celebració.

Serà el moment de gaudir del partit de bàsquet entre el River Andorra MoraBanc i el Planasa Navarra. Un matx que comptarà, dins les aturades de joc que es produeixin, amb diverses activitats com al descans amb la Cistella Pasteur (1000 euros en joc), el ball del grup de Hip-Hop d’Encamp o l’actuació estel•lar del grup de Ball en Línia del Principat que ens oferiran un dels seus millors espectacles.

Un cop acabat el partit que ningú es mogui de les seves localitats. El millor està per venir…ara bé, tot això serà una sorpresa que no podem desvetllar. Hauràs de restar al Poliesportiu i ser part en primera persona de la “Festa de l’Ascens”.

Text: Comunicació River Andorra MoraBanc
Foto: Martin Imatge

Close Cart
Back to top