Arriba l’hora de gaudir del que s’ha fet

Arriba l’hora de gaudir del que s’ha fet 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Primer entrenament del River Andorra MoraBanc com a equip ACB. Almenys, com a equip que ha aconseguit el somni de proclamar-se campió de l’Adecco Or de forma anticipada i sumar-se així al somni de tornar a viure un ascens a la màxima categoria del bàsquet europeu, la Lliga Endesa.

És un dilluns diferent, els somriures i el bon rollo existent durant la tota la temporada s’ha multiplicat i són més visibles les abraçades i les rialles entre els que han estat protagonistes absoluts de la lliga Adecco Or. Dissabte és certificava l’ascens i ha estat un cap de setmana, que el tècnic, Joan Peñarroya, assegura que restarà a la ment de tots: “Un cap de setmana que quedarà a la memòria de tots els que participem d’aquets projecte. A mesura que passin els anys li donarem més valor al que s’ha fet aquestes temporades i que s’ha acabat amb l’ascens aconseguit aquesta temporada”.

El tècnic ha volgut destacar, no només el balanç d’aquesta temporada, sinó el dels darrers 4 anys. Peñarroya recordava el dia que es van plantejar aquest projecte i el que ha significat 4 anys desprès: “És un gran moment. Quan arribes a un lloc, des del primer dia que ens reunim, es veu que hi ha ambició i il•lusió per fer les coses bé i no renunciar a res. Difícilment aquell dia podíem pensar que els 4 anys han anat de la manera que han anat. Tot el que volíem quan vam arribar, la millora i anar creixent col•lectivament i individualment ho hem aconseguit any a any i ara, un èxit de l’esport andorrà”.

4 anys amb moments de tots colors. Ara bé, en aquests anys és complicat repetir el nombre de victòries que han obtingut els diversos projectes a Plata i Or. És evident que hi ha hagut més moments bons que dolents, aquests últims però, han servit per fer créixer un projecte que ha finalitzat amb l’ascens a l’ACB: “El que crec és que hi han hagut molts bons moments. Hem fet alguna cosa que no és gaire normal que és guanyar molts partits, i aquí és on han arribat finals i partits importants. Aquí és on han vingut moments complicats i de gran decepcions. Això sí, han arribat per què hem estat allà. Aquest moments ens han fet agafar experiència i ens han format. Aquest moments dolents han fet també que estiguem vivint aquest moments històrics”.

Dissabte va tenir lloc l’ascens, a la intimitat, divendres, serà el moment de la festa gran. Davant l’afició serà el moment de treure tots els agraïments i alegries per gaudir plegats de l’ascens: “Com tothom sap, ha sigut un ascens que no és el que ens hauria agradat. Divendres és un partit per gaudir i que el binomi afició equip s’ajunti i per agrair el recolzament durant tot l’any, i que l’afició premiï als seus jugadors. El que està clar és que serà una festa amb un partit de bàsquet al mig, que l’equip voldrà competir i guanyar. Serà una diada de bàsquet important per celebrar un fet que té molt de valor”.

El tècnic vol gaudir del moment. El que vindrà desprès ja es veurà. Això sí, serà treballar i si pot ser plegats, millor: “No és moment d’entrar en situacions personals. El que hem de fer és gaudir del que hem aconseguit. Ara és el moment per això. Desprès comença un període complicat ja que sabem que els condicionants són difícils, sabem que no és normal amb els temps actuals les condicions que es demanen. Però ja tindrem temps de treballar i el club ho està fent des de fa anys. Evidentment jo vull créixer i no hi ha millor lloc per fer-ho que aquest club. Ho fem plegats i això és perfecte”.

El River Andorra MoraBanc comença setmana sent equip ACB i vol gaudir cada segon, cada minut, cada entrenament del que s’ha fet aquesta temporada. Divendres, arriba un nou partit, dels dos que resten per finalitzar la lliga regular. Serà el moment de tornar a gaudir de l’equip i de celebrar, junts, afició i equip, el premi i el somni de l’ascens a la segona millor lliga del món.

Text i foto: Comunicació River Andorra MoraBanc

Close Cart
Back to top