“Betinho”, primer fitxatge ACB

“Betinho”, primer fitxatge ACB 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra i el jugador, Joao Gomes “Betinho”, han arribat a un acord per a que el jugador s’incorpori a la disciplina de l’entitat. La durada de l’acord serà d’una temporada.

L’Ala-pivot, internacional portuguès originari de Cabo Verde, arriba a Andorra provinent del Sport Lisboa Benfica i ho fa com a campió de la Lliga portuguesa, LBP. Un títol on “Betinho” va tenir molt a dir amb 12’8 punts i 6’4 rebots de mitjana.

“Betinho” aterra a Andorra desprès de que les proves mèdiques realitzades hagin donat l’ok per a que sigui la primera incorporació del nou projecte a la Lliga Endesa. Un jugador que s’incorpora als altres 6 jugadors que ja formen l’equip i que es mantenen de la temporada passada. El millor jugador de Portugal s’ha desvinculat dels seu actual club gràcies a un clàusula ACB que el permetia marxar a aquesta competició. La proposta ha estat del MoraBanc Andorra, i “Betinho” ja ha mostrat la seva satisfacció per venir a l’equip dirigit per Joan Peñarroya i debutar així a la millor lliga d’Europa: “Estic content ja que és un somni que tenia, d’arribar a l’ACB, a més en un club com Andorra que va fer una temporada espectacular. Andorra mostra ambició i això m’ha fet decidir venir cap aquí. Ho donaré tot i ajudaré a l’equip a aconseguir els objectius”.

El jugador, de 29 anys i de 2’01 metres, també disposa d’experiència al bàsquet espanyol, concretament a la LEB Or on ha militat en equips com el Breogan de Lugo i el Cantabria Lobos.

Comunicació MoraBanc Andorra

Foto i vídeo: Comunicació MoraBanc Andorra

Close Cart
Back to top