Bogris: “El MoraBanc Andorra és un equip ambiciós i junts podem avançar cap a l’objectiu”.

Bogris: “El MoraBanc Andorra és un equip ambiciós i junts podem avançar cap a l’objectiu”. 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El nou pivot del MoraBanc Andorra, Georgios Bogris, ha estat presentat aquesta tarda desprès de passar les corresponents proves mèdiques i físiques, i desprès de realitzar el primer entrenament aquest matí a les ordres del tècnic, Joan Peñarroya.

Bogris, acompanyat a la taula pel president, Gorka Aixàs, i el director general, Francesc Solana, ha expressat les seves primeres sensacions de ser oficialment jugador del MoraBanc Andorra. El grec, de 25 anys, arriba com un dels jugadors grecs amb més progressió, i quedant-se a les portes de disputar el mundial amb la seva selecció. Amb només unes hores d’estada a Andorra ja ha quedat meravellat pel país, i pel seu nou equip.

El president de l’entitat, Gorka Aixàs, espera que Bogris acabi de fer el pas al MoraBanc Andorra i a la Lliga Endesa: “Creiem molt en el talent del Georgios. Té moltes coses a donar-nos. Per les referències que tenim esperem que pugui donar moltes coses aquesta temporada amb nosaltres”.

El director general, Francesc Solana, no dubta de les capacitats que pot oferir el cinc grec: “Intentem portar jugadors que tinguin gana per la seva millora i que això ens faci millorar com a equip. Bogris serà un dels jugadors que si fa un pas endavant ens farà ser molt millor equip”

A continuació tens les primeres impressions de Georgios Bogris, el nou pivot del MoraBanc Andorra:

Per què Andorra?
“Estic molt content de venir aquí i he vist que el club és com una família i això és molt important per a un jugador que marxa del seu país per primera vegada. He vingut ja que és un equip amb objectius ambiciosos i és similar a mi, això és molt important. Vinc per treballar tots junts i dur per aconseguir objectius”.

Andorra un bon lloc per donar el pas endavant?
“És un equip ambiciós i junts podem avançar cap a l’objectiu”.

Quin rol tindràs a l’equip?
“Encara no hem pogut parlar d’aspectes del joc amb el tècnic Joan Peñarroya, però si s’han fixat en mi és per que puc donar moltes coses i encaixar a l’equip. De fet, Peñarroya és una de les raons per les que he vingut a Andorra”.

Com valora l’equip?
“No he jugat amb ells anteriorment però sí conec alguns dels jugadors, com ara Trias o Sada. M’agrada tenir-los com a companys i no com a rivals. Estic content per estar aquí i començar el projecte, a entrenar”.

Salt a la Lliga Endesa
“He jugat en molts equips de la lliga grega, sempre va bé un canvi i més com la lliga ACB que és de primer nivell. Una lliga que tothom mira. Aquest és un aspecte molt important per mi”.

Què espera de l’ACB?
“A Grècia és fa un joc diferent i a l’ACB hi ha un joc propi. Son lligues molt diferents. A la lliga Endesa hi ha 5 equips de Eurolliga i estic content per jugar contra equips d’aquest nivell”.

Què ha de millorar?
“El primer que he de fer és adaptar-me a la lliga. Crec que no serà difícil desprès del primer entrenament. Si l’equip progressa amb mi i juguem al màxim tots podem millorar. He vingut a jugar minuts i per això he agafat el repte de l’Andorra. Treballaré dur per aconseguir-ho. La pressió sempre hi es, la veritable pressió és demostrar la teva qualitat i que pots ser millor” ”.

Comunicació MoraBanc Andorra
Foto: Eduard Losilla

Close Cart
Back to top