Nova Campanya de donació de Sang a la Bombonera

Nova Campanya de donació de Sang a la Bombonera 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El proper dilluns 15 d’abril, el MoraBanc Andorra i la Creu Roja Andorrana organitzen conjuntament la cinquena campanya de donació de sang. L’objectiu: Superar les xifres record de la temporada passada, situades en 236 donacions.

 

El club i la Creu Roja animen els seguidors, jugadors, socis, donants habituals o nous a apropar-se per donar sang el dilluns 15 entre les dotze i les vint hores. Les inscripcions ja es poden fer mitjançant aquest enllaç.

 

La cita compleix ja 5 temporades, convertint la Bombonera en el centre de la solidaritat per un dia i entrant a formar part del calendari habitual de cada any. Com també és una tradició, el club vol agrair el gest solidari de les donacions regalant entrades per al partit del dia 12 de Maig davant el València. Partit que posarà fi a la temporada 2023-2024.

 

Els requisits per poder donar són els mateixos de sempre, tenir entre divuit i setanta anys, pesar més de 50 quilos, haver donat per última vegada fa més de dos mesos i sobretot tenir ganes de fer un gest senzill que salva vides. Els donants podran optar entre les 15 franges horàries disponibles en intervals de 30 minuts a partir del migdia i fins a les vuit del vespre de dilluns 15.

 

La campanya compta com de costum amb el suport del Govern d’Andorra, la col·laboració del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, del SAAS, de la Fundació Josep Carreras, Organització Catalana de Transplantaments i del Centre Comercial Andorrà – Super U.

 

Close Cart
Back to top