Campions en solidaritat i somriures

Campions en solidaritat i somriures 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Ja és una garantia però no per això deixa de perdre el seu component romàntic i sorprenent cada edició perquè sempre apareix alguna imatge nova que ve a reforçar la idea de solidaritat i bones vibracions que sustenten el Champions for Unicef que ahir va arribar a la seva quarta edició. Tant el partit Vintage com el dels esportistes van acabar arrodonint un espectacle simpàtic en què el bàsquet és el fil conductor però en què el més important passar una bona estona, aconseguir una bona recaptació i sensibilitzar la població sobre la feina imprescindible que fa una organització com Unicef a través del seu comité a Andorra.

En el partit Vintage els polítics van tornar a ser els grans protagonistes i es va poder veure un duel ben interessant entre Jordis. Per una banda el ministre de finances Jordi Cinca i per l’altra el candidat a Cap del Govern dels liberals, Jordi Gallardo, que van assumir la responsabilitat en els moments claus. Olga Gelabert va estar molt intensa i la subsíndica Mònica Bonell molt entregada a les tasques d’equip. En el partit dels esportistes els triples van anar a càrrec de Javier Saviola que va estar molt encertat tot i que la major part de l’espectacle va anar a càrrec del pilot Albert Llovera que va tornar bojos els seus marcadors. Els germans Espargaró van tenir també moments de marcatges estrets perquè anaven en equips diferents.

En definitiva, moltes persones d’àmbits molt diferents jugant a bàsquet amb el MoraBanc Andorra com a catalitzador però amb Unicef Andorra com a element per unir-los a tots. Tothom quan marxava ja demanava per la cinquena edició que des d’ahir la nit ja està en marxa.

Close Cart
Back to top