Conveni amb el Johan Cruyff Institute

Conveni amb el Johan Cruyff Institute 2000 1175 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Johan Cruyff Institute i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra s’uneixen per intercanviar sinergies. El president del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs, ha signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb el Johan Cruyff institute. Mariel Koerhuis, directora de Johan Cruyff Institute, i Gorka Aixàs es van reunir a les instal·lacions de Johan Cruyff Institute per oficialitzar un conveni que permetrà a ambdues entitats intercanviar sinergies i beneficiar d’activitats conjuntes.

El president del club andorrà coneix de primera mà els programes i metodologia d’ensenyament de Johan Cruyff Institute com a ex alumne del Màster en Gestió Esportiva i seran a partir d’ara els jugadors de l’Andorra, empleats i socis del club els que tindran la possibilitat d’accedir a la formació en gestió esportiva i màrqueting esportiu amb descomptes especials. El descompte serà d’un 30% on line i un 20% semipresencial, amb l’excepció del màster que no tindrà descompte.

Els alumnes de Johan Cruyff Institute podran aplicar els coneixements adquirits fent pràctiques al club andorrà, militant de la Lliga ACB i amb equips de formació, conèixer el model de gestió del club a través de casos d’estudi i accedir a descomptes en els seus productes i serveis, entre altres àrees de col·laboració.

Close Cart
Back to top