Conveni amb el museu Carmen Thyssen

Conveni amb el museu Carmen Thyssen 1024 576 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra i el museu Carmen Thyssen Andorra han presentat avui el conveni de col·laboració entre les dues entitats. L’acte l’ha presidit la ministra de cultura, joventut i esports, Olga Gelabert, acompanyada del director artístic del museu Guille Cervera i del president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs.

Els abonats del MoraBanc podran gaudir d’un 2×1 en el museu des d’avui mateix. Cada abonat el club mostrant el seu carnet tindrà una entrada gratis pel seu acompanyant.

 

“És una sinèrgia molt bona perquè uneix dues marques de país com el museu Carmen Thyssen i el Bc MoraBanc Andorra” ha afirmat la ministra de cultura, joventut i esports Olga Gelabert, que ha afegit que “és interessant poder unir l’art i l’esport”. El director artístic del museu Guille Cervera ha revelat que “s’està treballant amb d’altres iniciatives que encara no podem revelar per unir art i esport” i també ha avançat que “està prevista la visita dels jugadors i cos tècnic al museu”. Per la seva part el president del MoraBanc ha manifestat que “per nosaltres és excel·lent perquè donem un gran valor afegit als nostres abonats. És d’aquells acords fàcils de fer, tot pinta bé. I en aquí sempre tot “pinta” molt bé”. Aixàs també ha volgut remarcar que “el museu Carmen Thyssen des que va obrir les seves portes és una marca de país, una molt bona notícia per donar un atractiu més als molts que té el país. És un projecte espectacular i poder col·laborar amb ells és un luxe per nosaltres. I encara més poder-ho explicar aquí envoltats d’obres d’art úniques i acompanyat del Guille i la ministra Olga Gelabert”.

Close Cart
Back to top