Cop de puny sobre la taula a Saragossa

Cop de puny sobre la taula a Saragossa 688 387 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Soferta, necessària i merescuda victòria del Bc MoraBanc Andorra a la pista del CAI Saragossa. El 73-80 final no pot explicar un matx farcit d’alternatives en el que l’equip de Joan Peñarroya s’ha marejat menys que els locals amb els diversos loopings que hi ha hagut. En el tram clau, quan més serenor feia falta, l’equip andorrà ha estat molt més sòlid i per això s’ha adjudicat un triomf que trenca una ratxa de tres derrotes consecutives.

El MoraBanc Andorra ha començat bé, amb Sada de titular, i oferint de seguida mostres d’haver viatjat a la capital de l’Ebro amb les idees molt clares. Això s’ha acabat traduint en un avantatge de 13-18. Quedava un món per endavant però les sensacions entre els aficionats aragonesos eren que el partit seria incòmode. Doncs en un tres i no res, la diferència es mantenia en 5 però canviava d’amo. 23-18 a la fi del primer quart. La impressió era que el MoraBanc tornava a caure en el seus vicis de fragilitat, de manca de consistència. El CAI, comandat per Bellas, s’enfilava fins els 12 punts cap a l’equador del segon quart. Temps mort de Peñarroya just en aquest moment, “no estem junts! no ens transmetem res!”. Després parcial de 0-10 i l’equip andorrà que marxava als vestidors mostrant que havia estat capaç de superar un molt mal moment. Shermadini ha estat imperial en aquests minuts, secundat per Bogdanovic que ha jugat un partit excel·lent. Luka ha fet 19punts amb 5 triples i 27 de valoració. Shermadini 17 punts i 7 rebots per 21 de valoració.

L’inici del tercer quart tampoc ha estat fàcil. La tendència, amb diferéncies entre 5 i 8 punts, era tota del CAI. Però una ratxa a  les acaballes del quart ho ha canviat tot i ha generat molts nervis a les files i a l’afició locals. El parcial del quart ha estat 12-19 pel MoraBanc. Després de 30 minuts amunt i avall, l’electrònic marcava avantatge per l’Andorra per 3 punts, 57-60. Els homes de Peñarroya s’han ajustat encara més en defensa i ha aparegut Stojanovski quan més falta feia. Un triple d’Schreiner ha estat la sentència ja en el darrer minut davant d’un CAI que en cap moment s’ha donat per vençut. Victòria important per esvair l’angoixa que envoltava l’equip i ara a pensar en l’Unicaja de Màlaga, el rival de diumenge vinent a la BMB.