(91-88) Sense premi després d’un gran esforç

(91-88) Sense premi després d’un gran esforç 2000 1333 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra acaba cedint en el seu desplaçament a Granada en la desena jornada de la Lliga Endesa. Els locals han estat més sòlids durant els moments decisius de partit i han superat a la lluita innegociable dels nostres.

Primer Covirán Granada – MoraBanc Andorra de la història. Un matí de diumenge al Palacio Municipal de Deportes, un escenari idoni pel nostre esport i que batega bàsquet per les quatre cantonades. Una jornada especial en tot el marc de la Lliga Endesa amb una sèrie d’iniciatives per dedicar tots els partits a la infància. Els primers deu minuts de partit ha tingut de tot, bo i dolent, sobretot dolent. Els locals, que aconseguien un parcial molt ràpid d’inici a cop de triple, s’enfilarien fins als 28 punts, fent molt mal a la defensa andorrana. Els nostres intentaven contestar els cops andalusos amb el lideratge ofensiu de Jean Montero, on Rafa Luz tornava a jugar després de la seva lesió i trobava fortuna des del triple. La mala noticia en majúscules ha estat la lesió de Tyson Pérez, el fet de recolzar malament després d’una senyora esmaixada ha fet que es retirés del partit sense opció a tornar a jugar. Calia reaccionar i fer-ho des del darrere. El MoraBanc Andorra es posava mans a l’obra tancant el seu cèrcol, i sumant la inspiració d’un gran Jerrick Harding (12 punts al descans) aconseguíem capgirar el marcador. Una darrera empenta dels granadins deixava el resultat amb el 49-43 al descans amb tot per decidir. Inici fort dels de Natxo Lezkano en l’arrencada del tercer quart amb un parcial de 0-9 per tornar a capgirar el lluminós del Palacio. L’estira-i-arronsa tornava a agafar protagonisme, i començava un partit totalment nou a falta de quinze minuts per finalitzar l’enfrontament. Malauradament, Covirán Granada es mostrava més sòlid en aquests instants i superava als nostres amb un Díaz tocat per una vareta màgica des del triple. Els vuit punts de diferència en acabar el tercer quart (68-60) s’estiraven, i això començava a ser una llosa per un MoraBanc Andorra tocat moralment. Ressorgint de les seves cendres, els nostres mostraven ofici i lluita, una vegada més, i retallaven novament el marcador per sota dels deu punts en el tram final de partit. Una distància que s’ha anat escurçant i escurçant fins inclús tenir el llançament de tres punts per forçar la pròrroga. Final del partit amb el resultat de 91-88.

Estadística del partit

El següent partit serà el diumenge 26 de novembre (12:30 hores) al WiZink Center de Madrid per enfrontar-nos al Real Madrid.