(79-86) A tocar en un partit trepidant

(79-86) A tocar en un partit trepidant 1900 1266 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra no pot emportar-se un partit amb molts alts i baixos que s’ha decidit en el darrer període. Gran feina dels nostres que, malauradament, ha acabat sent insuficient davant el bon fer visitant en els moments clau de l’enfrontament.

Bombonera plena, cor ple. El MoraBanc Andorra rebia avui la visita d’un Joventut Badalona en estat de gràcia en aquesta segona volta de competició i a Europa. Els tricolors recolzats en aquest vespre de dissabte per un Pavelló de Govern de les grans cites, el partit no era per menys. Inici travat per ambdós equips però favorable als verd-i-negres, que agafaven avantatge a partir de guanyar, clarament, la lluita en el rebot (6-14 primer quart). La intensitat marcada pels visitants ens feia preveure un partit duríssim, on es tancava el primer assalt amb el 15-21 desfavorable. Jerrick Harding totalment encès aguantava els nostres, però el joc interior també apareixia obligatòriament per contestar un bon moment d’Ante Tomic. Començava un partit nou a nivell de resultat, i el partit s’enduria en contra un MoraBanc Andorra que es veia 4-1 en faltes. Això ho aprofitava el rival per tornar a guanyar distància, però un gran final de primera meitat dels tricolors, amb triple de Jerrick Harding a la botzina, deixava el lluminós amb l’igualat i favorable 37-35. Que important anava a ser l’inici de la segona part i que bé ho aplicaven els nostres. Una jugada confeccionada a la perfecció entre Jean i Jerrick junt amb un triple de Tobias Borg feien esclatar la Bombonera. En clara dinàmica ascendent, arribàvem a estar fins a onze punts amunt en el marcador, però tot el peix no estava venut, ni molt menys. En el moment més dolç del partit pels andorrans, el Joventut ha sabut capgirar el partit del tot i recuperar la diferència fent-se amb el ritme i duresa de l’enfrontament amb un Evans imparable. La intensitat ha passat factura als locals, i marxàvem a un partit nou als darrers deu minuts que han estat favorables als badalonins. S’ajuntava tot en el moment més clau del xoc. Un bon inici seu amb l’aparició de jugadors seus claus en aquests moments i el desencert dels tricolors han estat un còctel massa fort per poder capgirar el marcador advers. Tot i això, i com sempre s’ha fet, el MoraBanc Andorra no ha deixat de lluitar fins al darrer segon.

Estadística del partit

El següent partit serà el dissabte 3 de febrer (20:45 hores) al Palacio de Deportes José María Martín Carpena per jugar davant l’Unicaja.