(87-74) A la tercera va la vençuda

(87-74) A la tercera va la vençuda 2000 1333 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Aquest cop sí, aquest cop ha sortit cara. El MoraBanc Andorra ha superat al Zunder Palencia en la tercera jornada de la Lliga Endesa, i ho ha fet culminant un gran partit amb moltes etapes. De l’àmplia diferència obtinguda, passant per una remuntada visitant que al final s’ha pogut superar, i amb nota.

Com el que no vol la cosa la Bombonera ja es tornava a vestir de gala per tornar a fer d’amfitriona d’un partit de Lliga Endesa. La visita del Zunder Palencia, l’equip que ens va exigir gairebé la perfecció la temporada passada. Els aficionats i aficionades tricolors no han volgut fallar a aquesta cita de diumenge a la tarda on, no ho negarem, la calor apretava fort. I sobre el partit? Doncs el que tindrem tota la temporada, una competitivitat de màxim nivell. La primera part ens ha deixat un estira-i-arronsa molt maco per l’espectador. El MoraBanc Andorra s’agradava liderat per les esmaixades constants de Felipe Dos Anjos que anava a punt per minut. Els bons minuts de tots els nostres efectius han fet vibrar de valent a la Bombonera amb moments de molt bon bàsquet, aconseguint fins i tot un avantatge de set punts de diferència que Zunder Palencia ha pogut escurçar fins a arribar a l’igualat 43-40 al descans. El tercer quart començava molt bé pels nostres interessos, amb un parcial de 12-1 que ens distanciava considerablement amb un màxim avantatge de catorze punts. Malauradament, el Zunder Palencia ha sabut tancar-se molt bé al darrere i aconseguia anar rascant parcials per enfrontar els deu darrers minuts amb el 64-63. Moment on els vells fantasmes del darrer partit podien haver aparegut, però aquest cop, i gràcies a déu, no ha estat així. La Bombonera ha empès de valent perquè el nostre cèrcol es fes petit, mentre que en atac l’equip estava organitzat i es prenien decisions amb molt cap fred tot i la delicada situació. Quin èxtasi, quina alegria, que bé senta guanyar i fer-ho davant dels teus. La fusió entre afició i equip ha sigut la clau per obtenir una primera victòria molt i molt lluitada, i esperem que sigui la primera de moltes. Aquest cop, l’esforç de l’equip ha estat recompensat i això sempre és preciós.

Estadística del partit

El següent partit queda pel diumenge 8 d’octubre (12:30 hores) al Palau Blaugrana, per jugar davant el vigent campió, el Barça.