(92-89) La fe de la Bombonera

(92-89) La fe de la Bombonera 2000 1333 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La Bombonera esclata en un partit màgic en tots els sentits després de culminar una remuntada de 21 punts en els poc més de cinc minuts que restaven per finalitzar l’enfrontament. La segona victòria ha arribat, i ha sigut una animalda.

Ambient impressionat l’avui viscut a la Bombonera, i en un dia molt i molt especial. Un dia i cita ideal per poder continuar en la lluita contra el Càncer de Mama, on els nostres aficionats i aficionades no han fallat. També s’han lliurat els 3.300 € per ATIDA recaptats al 6è Trofeu d’Escaldes Engordany, una xifra meravellosa per una altra gran causa. Parlant del partit, ha començat molt endollat Markel Starks per part dels tricolors, però ha estat el Monbus Obradoiro qui s’ha fet amb el ritme de partit a mesura que els minuts anaven avançant. Els visitants dominaven el primer assalt amb el 13-23 al seu favor, fent mal a la nostra defensa i tancant-se molt al darrere. La reacció, gràcies a déu, arribava a base de baixar al fang. El MoraBanc Andorra ha picat pedra de valent per anar de menys a més en el segon període, marxant d’aquesta manera als vestidors amb l’ajustat 35-38. El que tots teníem a la nostra ment era “Encara bo el resultat per com havia començat la cosa”, però el que ningú sabia és el que anava a succeir en una segona part històrica. Monbus Obradoiro tornava a dominar en tots els aspectes del joc, alimentant-se i fent-se gran a base del desencert dels andorrans i veient el cèrcol com una autèntica piscina. La ferida començava a ser profunda, molt, després d’un parcial en contra de 0-17. Bombonera freda i trista, com per no estar-ho, però la volta que anava a donar la truita no era ni mig normal. El 59-80 a falta de 6 minuts no donava ni mitja gota d’esperança ni als més optimistes, tocava lluitar fins el final davant de la nostra gent. La fe de la Bombonera, així és, fe i treball, treball i fe. El rival començava a errar tirs després d’un tercer assalt impecable en aquest aspecte, i equip i afició començaven, innocentment, a creure en un miracle. Poques paraules ens surten per descriviu-ho, però ho direm ras i curt. 40 punts, ni un més ni un menys, el record del MoraBanc Andorra en tota la nostra història a la Lliga Endesa per remuntar un partit que estava perdut. 92-89 final per tornar a viure una màgica nit a la Bombonera que costarà molt, moltíssim, que oblidem. Gaudim d’això, plegats, se’ns dona molt bé estar junts. Estar on estem és molt complicat.

Estadística del partit

El següent partit serà el dissabte 21 d’octubre (18:00 hores) al Palau Municipal d’Esports de Badalona, per jugar davant el Joventut Badalona.