David Eudal, s’incorpora al cos tècnic del MoraBanc Andorra

David Eudal, s’incorpora al cos tècnic del MoraBanc Andorra 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Joan Peñarroya ja té els seus homes de confiança per encarar la nova etapa a la Lliga Endesa. La gran novetat d’aquest any serà l’entrada del tècnic andorrà, David Eudal, com a entrenador ajudant al costat de Xavi Luque i de Joan Peñarroya.

Eudal, deixa la banqueta del Sènior “B” desprès d’aconseguir tots els èxits possibles amb els que s’enfrontava la passada campanya, amb l’ascens a la Lliga EBA com a màxim premi per un equip format completament per jugadors d’Andorra. El també Seleccionador Nacional, ha decidit fer un pas important a la seva carrera, acceptar la proposta feta pel tècnic Joan Peñarroya, i formar part de l’Staff tècnic del projecte del MoraBanc Andorra a la Lliga Endesa.

Un projecte que dirigirà des de la banqueta Joan Peñarroya i que tornarà a comptar amb el seu home de confiança, Xavi Luque, com a segon entrenador. El tàndem Peñarroya i Luque sumen ja la seva cinquena temporada plegats, i aquesta campanya s’afegeix David Eudal. Un entrenador ajudant que ha dirigit gairebé totes les categories del club, des del preinfantil fins a l’actual salt al cost tècnic de l’ACB.

La resta del cos tècnic estarà format, com als darrers anys, pel delegat “Chechu” Bermudo, el preparador físic, Miguel Ángel Rodellar, el fisioterapeuta, David de Toro i el doctor, Jordi Verdaguer.

Un equip tècnic que ha portat molts èxits al MoraBanc Andorra i que estem segurs que amb l’incorporació de David Eudal seguirà de la mateixa manera. Un Eudal que deixarà la seva plaça al Sènior “B” a un vell conegut de les banquetes andorranes, com és, Carles de Bofarull.

Comunicació MoraBanc Andorra

 

Close Cart
Back to top