El seu és un cas clar d’algú que s’ha recuperat d’una lesió important i el primer que vol és tornar a gaudir de la seva professió oi?

-Està clar que porto un any sense jugar tot i que vaig poder tornar abans del final de la temporada i vaig poder jugar un parell de partits. Tinc moltíssimes ganes i molta il·lusió. He parlat molt darrerament amb Francesc Solana i Ibon Navarro i tot el que m’han explicat de la següent temporada a Andorra em va il·lusionar encara més i tinc moltes ganes que comenci tot ja.

En aquest cas la il·lusió és de doble direcció perquè la seva incorporació també il·lusiona molt.

-La meva idea és aprofitar el màxim la preparació del mundial amb la selecció de Sèrbia i intentar així anant agafant el ritme que segurament em falta. El MoraBanc Andorra ha mostrat molta confiança en mi i aquest és el motiu principal de venir a jugar aquí. Estic impacient per arribar allà i començarà  demostrar el que valc de seguida. I ajudar a l’equip a aconseguir els seus objectius.

Quan un esportista supera una lesió llarga sempre surt reforçat, o almenys això es diu. Ho comparteix?

-Totalment. La mentalitat d’un esportista canvia amb una lesió com la que jo vaig tenir la temporada passada. La mentalitat i la vida, et canvia. Son experiències que et fan madurar i cuidar-te més, et fan veure les coses d’un altra manera.

Els objectius de l’equip tornen a ser importants, què li semblen?

-Tinc l’experiència de jugar Europa i lliga Endesa tres temporades i l’exigència és brutal físicament i mentalment. El que va passar la temporada passada en les competicions domèstiques pot passar perfectament però estic convençut que l’entrenador està treballant dur perquè això no passi. Segur que treballarem per arribar més frescos perquè no marxin els finals ajustats que es van escapar la temporada anterior.

Vostè no és només un jugador que doni rendiment, també dona espectacle.

-Sóc un jugador amb bona capacitat física i ara porto molt temps treballant per recuperar el nivell que tenia abans. Quan comenci la lliga estaré al 100% de les meves capacitats per poder fer que els aficionats gaudeixin de les meves esmaixades i els meus contraatacs.

És un jugador amb recorregut a la lliga, quina imatge li transmetia des de fora el MoraBanc Andorra?

-Un club estable, seriós que sempre ha tingut els seus objectius molt clars. I això a mi m’encanta. Les persones que han passat pel club és el que expliquen.

Diuen els savis del bàsquet que si pots sempre és bo tenir almenys un serbi en el teu equip. Està d’acord?

-Si el serbi és bo sí! (riu). Seriosament som una nació molt talentosa en bàsquet i hem tret jugadors del màxim nivell, dels millors. Hi ha molts jugador serbis molt bons i segueixen sortint.

S’anuncia un enfrontament amb Teodosic i Djordjevic a Eurocup, ells amb la Virtus deBolonya. Què li sembla.

-Ho he vist i això fa que encara tingui més ganes de jugar Eurocup i d’afrontar aquests dos partits de la primera fase.

Envii un missatge als aficionats per acabar, vinga.

-Què intentin controlar els nervis que això comença aviat i l’important és que vinguin a tots els partits i que gaudim tots junts. I evidentment, MaiPor!!