La campanya de l’ACB Actuem contra el bullying, que lluita enfront de l’assetjament escolar al costat de l’associació NACE, arribarà a Andorra demà a les 11: 30h amb un acte que tindrà lloc al Poliesportiu d’Andorra, l’escenari dels nostres partits. El MoraBanc Andorra i el Govern a través del ministeri d’educació son els responsables de portar aquí un event que ja ha passat per diverses ciutats espanyoles amb gran repercussió i deixant una gran petjada en els joves que hi assisteixen. Prop de 1000 escolars (de 12 a 14 anys) està previst que participin demà en un acte que compta amb l’exjugador Iñaki Zubizarreta com a ponent principal. La colpidora història de Zubizarreta, amb el bullyng, la superació i el bàsquet com a actors principals no deixa indiferent a ningú.
En l’esdeveniment participarà també Ángela Marmol, instagramer amb més d’1 milió de seguidors, que al novembre de 2019 va publicar el llibre “Somriu encara que et costi”, en què narra la seva experiència com a víctima d’assetjament escolar. La xerrada sobre Cyberbullyng de l’expert Jesús Pernas i la de la presidenta NACE, Carmen Cabestany, també formen part del programa.
Per part del MoraBanc Andorra, assistiran el president de club, Gorka Aixàs, el GM Francesc Solana, l’entrenador, Ibon Navarro, i el jugador Nacho Llovet. La ministra Ester Vilarrubla, ministra d’Educació i Ensenyament Superior presidirà l’acte. L’ACB comptarà amb el seu màxim representant, el president Antonio Martín.
L’acte el conduirà el periodista Fernando Evangelio, periodista esportiu de la cadena COPE. L’event forma part de tot el seguit d’activitats de suport al desplegament del Codi Ètic del club a través de l’Escola de Valors.