Derrota a Fuenlabrada en un partit incòmode

Derrota a Fuenlabrada en un partit incòmode 900 600 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Segona derrota consecutiva del MoraBancAndorra. L’equip andorrà va caure per 78-72 a la pista del Montakit Fuenlabrada després d’un partit molt incòmode en el que va anar sempre a remolc i en el que en el darrer minut va tenir opcions de guanyar. Aquest va ser el mèrit principal de l’equip, no defallir en cap moment tot i no acabar de tenir bones sensacions. Si arriben a entrar els triples de Daniel Clark i Beto en la recta final del matx les cròniques parlarien del caràcter mostrat per l’equip per aixecar una situació molt complicada.Però no van entrar.

El primer quart va començar amb un miratge, 2-6, gràcies a les bones decisions que anava prenent David Navarro. Superat el miratge, els locals es van posar les piles i a partit de la seva característica defensa agressiva, van començar a adquirir diferències. 18-9 va ser la primera significativa. I 20-14 en acabar el quart. Sada es va lesionar en un turmell i tot i que ho va intentar ja no va poder tornar a pista.

El segon període va arrencar igual. El MoraBanc Andorra no trobava la manera de sobreposar-se als problemes que li causava la defensa del Fuenla i la diferència es va arribar a enfilar més enllà dels 10 punts en més d’una ocasió. Però forçar tant en els contactes va generar problemes de faltes al bàndol local. L’equip andorrà, amb un bon Beto, va anotar 13 tirs lliures sense error que van portar el marcador al descans al 45-40.

Les sensacions no van ser millors en la represa. El MoraBanc resistia a cop de no rendir-se tot i estar molt poc fi en atac. I quasi cada cop que s’apropava, el Fuenlabrada el castigava dur amb una bona acció a continuació. I així, fins els darrers 5 minuts. En aquest moment, la defensa andorrana va col·lapsar l’atac dels madrilenys fins el punt de posar-se a només dos punts, 74-72. I en aquí Beto va tenir a les seves mans un bon llançament triple per fer explotar el partit. Però no el va anotar.

Balanç d’una victòria i tres derrotes després de les quatre primeres jornades. Diumenge dia gran a la BMB. Ens visita a les 12h30 l’Fc Barcelona.