Derrota al Nou Congost

Derrota al Nou Congost 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

L’elit no és amable ni educada amb els nouvinguts. Ni els espera si ensopeguen. La derrota per 88-80 d’ahir a la pista de la Bruixa d’Or Manresa té una mica d’això. Els homes de Peñarroya van fer un mal darrer quart i van flaquejar en moments claus, sobretot en el tercer quart quan no van poder mantenir un avantatge de 9 punts.
Els manresans, guiats per un gran Roger Grimau, van sortir molt bé al parquet marcant els primers avantatges. La constància del MoraBanc Andorra va permetre aviat redreçar la situació i portar el partit pel camí de l’equilibri fins el descans. Els primers 20 minuts van acabar amb 39-38i amb la sensació que sense estar malament, les coses tampoc estaven bé.
L’excel•lent comportament de Marc Blanch(18 punts) va ser la llum que va guiar l’equip andorrà en els inicis del tercer quart arribant als avantatges de 9 punts comentats anteriorment. Però la tenacitat manresana, la duresa de la defensa i el progressiu bloqueig de les idees andorranes van anar preparant el terreny per un darrer quart per oblidar. Tot això i el fenomenal ambient del Nou Congost.
Però per molts factors que es puguin enumerar, les grans històries sempre necessiten un protagonista, i aquest va ser el local Zeljko Sakic que va acabar el partit amb 29 punts i un 34 de valoració que el el converteix en el jugador més valuós de la jornada. Ell va ser el braç executor de la Bruixa d’Or Manresa. El jugador més ben valorat del MoraBanc Andorra va ser Jordi Trias amb 22, lluint múscul com és habitual per tota l’estadística.
Dissabte al polisportiu nova oportunitat de seguir vivint aquesta muntanya russa de sensacions tant meravellosa que és l’el•lit esportiva, la lliga ACB. A les 21h, el rival será l’Herbalife Gran Canaria.